۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۰
یافته محققان یونانی؛
نتایج یک مطالعه نشان داد که بین خوردن یک تا سه تخم مرغ در هفته و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی به طور قابل توجهی ارتباط وجود دارد.
کد خبر: ۵۶۶۴
خوردن ۱ تا ۳ تخم مرغ در هفته به محافظت از قلب کمک می کند

به گزارش سرطان نیوز، به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که خوردن یک تا سه تخم مرغ در هفته می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی را تا بیش از نصف کاهش دهد.

مطالعه‌ای که اخیراً منتشر شده است، چگونگی تأثیر مصرف تخم مرغ بر سلامت قلب را مورد بررسی قرار داده است و نویسندگان مقاله یافته‌های قابل توجهی را گزارش کرده‌اند.

این مطالعه نشان می‌دهد که خوردن یک تا سه تخم مرغ در هفته با کاهش ۶۰ درصدی خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

در واقع، این مطالعه نشان داد که خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی حتی ۷۵ درصد برای افرادی که ۴ تا ۷ تخم مرغ در هفته می‌خورند، کمتر است.


بیشتر بخوانید


محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف تخم مرغ زمانی که در رژیم غذایی سالم با مصرف کم اسیدهای چرب اشباع قرار می‌گیرد، ممکن است نقش محافظتی در برابر بیماری‌های قلبی عروقی داشته باشد.

تخم مرغ مواد مغذی با کیفیتی مانند پروتئین‌ها، مواد معدنی، ویتامین‌های محلول در چربی، آهن و کاروتنوئیدها را تأمین می‌کند. همچنین حاوی سطوح بالایی از اسیدهای چرب اشباع شده و مقادیر قابل توجهی کلسترول است که برای قلب مضر هستند.

در نتیجه تشخیص اینکه تخم مرغ برای قلب مفید است یا مضر دشوار است.

مطالعه جدید مردان و زنان سالمی را که در منطقه آتن یونان زندگی می‌کنند، در مورد عادت‌های مصرف تخم‌مرغ مورد بررسی قرار داد.

به گفته محققان، تخم مرغ منبع غنی ویتامین B۲، B۱۲ و سلنیوم است که محافظ قلب هستند. ویتامین B۲ و B۱۲ موجود در تخم مرغ می‌تواند به عادی سازی سطوح هموسیستئین کمک کند که در صورت افزایش، ممکن است باعث ایجاد پلاک‌های شریانی شود. همچنین سلنیوم تخم مرغ به مبارزه با استرس اکسایشی که یکی از اجزای اصلی بیماری قلبی است، کمک می‌کند.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
14:40 - 1403/02/18
رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛
چالش دخالت‌های نابجا در حوزه سلامت/لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
رئیس کل سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه جایگاه پزشکان در کشور ما ریشه فرهنگی و تاریخی دارد و این جایگاه قابل خدشه‌دار شدن نخواهد بود، گفت: تامین نیروی تخصصی در بازه هفت ساله عملی نیست؛ سیاست‌گذاران باید نسبت به سیاست‌های تثبیت و تشویقی و انگیزه ماندگاری توجه کنند؛ در غیر این صورت سیاست افزایش ظرفیت راه به جایی نخواهد برد.
پیشنهاد امروز