۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۶
تیمی از محققان نابرابری در استفاده از تله مدیسین برای درمان سرطان در طول همه‌گیری COVID-۱۹ را بررسی کرده‌اند. این مطالعه نشان داد که بیماران سیاه پوست کمتر از بیماران سفیدپوست از خدمات پزشکی از راه دور استفاده می‌کنند.
کد خبر: ۱۲۵۲

 همین روند برای آن دسته از بیمارانی که بیمه نبودند، در مناطق حومه شهر یا روستا زندگی می‌کردند و در محله‌ای با وضعیت اجتماعی-اقتصادی پایین زندگی می‌کردند، مشاهده شد. نتایج مطالعه نیاز به کاهش نابرابری در استفاده از تله مدیسین برای مراقبت از سرطان را نشان می‌دهد و ارزیابی می‌کند که آیا استفاده از تله مدیسین با مراقبت با کیفیت مرتبط است یا خیر.

جنی گواداموز (Flatiron Health، نیویورک، ایالات متحده آمریکا)، نویسنده اصلی این مقاله، اظهار داشت: «مطالعه ما جدیدترین و جامع‌ترین ارزیابی از روند‌ها و نابرابری‌ها در استفاده از پزشکی از راه دور را در بسیاری از ویژگی‌های جمعیت‌شناختی اجتماعی ارائه می‌کند.»

قبل از همه‌گیری COVID-۱۹، تنها تعداد بسیار کمی از بیماران مبتلا به سرطان از خدمات پزشکی از راه دور استفاده می‌کردند. با این حال، با گسترش ویروس، پزشکی از راه دور به یک روش معمول ویزیت تبدیل شد.

Everett E. Vokes، رئیس ASCO (دانشگاه پزشکی شیکاگو، IL) گفت: "پزشکی از راه دور می‌تواند دسترسی به مراقبت‌های به موقع سرطان را بهبود بخشد، اما همانطور که این مطالعه اشاره می‌کند، پزشکی از راه دور باید به طور عادلانه در دسترس باشد، به طوری که هر بیمار بتواند به مراقبت‌هایی که نیاز دارد و شایسته آن است دسترسی داشته باشد. "

نویسندگان امیدوارند که کار آن‌ها تضمین کند که سیاست‌هایی که استفاده گسترده از خدمات پزشکی از راه دور را در طول همه‌گیری کووید-۱۹ ممکن می‌سازد، دائمی شوند. علاوه بر این، دسترسی به بیمه درمانی بهبود یافته است، زیرا این یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده استفاده از تله مدیسین است و فناوری‌های پزشکی از راه دور برای کسانی که سواد فناوری پایین و مهارت انگلیسی محدودی دارند در دسترس است.

گواداموز در پایان گفت: «در حالی که پزشکی از راه دور ممکن است دسترسی به مراقبت‌های تخصصی را گسترش دهد، گسترش این خدمات ممکن است نابرابری‌های مراقبت از سرطان را افزایش دهد، اگر جمعیت‌های آسیب‌پذیر دسترسی عادلانه نداشته باشند.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز