۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۷
یافته‌های مطالعه rEECur در نشست سالانه انجمن انکولوژی بالینی (ASCO) ۲۰۲۲ ارائه شده است. این کارآزمایی اولین آزمایشی است که داده‌های سمیت و بقای مقایسه‌ای را برای چهار رژیم شیمی‌درمانی رایج در سارکوم یوینگ (Ewing sarcoma) مقاوم به درمان راجعه و اولیه ارائه می‌کند.
کد خبر: ۱۲۴۹
نتایج تازه از استفاده ایفوسفامید با دوز بالا در درمان سارکوم یوئینگ

به گزارش سرطان نیوز، مارتین مک کیب نویسنده اصلی مقاله از دانشگاه منچستر اینگونه توضیح می‌دهد: «مطالعه rEECur برای اولین بار داده‌های تصادفی‌سازی شده را برای چهار رژیم شیمی‌درمانی پرکاربرد جمع‌آوری کرد و اکنون در حال جمع‌آوری داده‌ها برای رژیم پنجم است. قبل از مطالعه rEECur، اساس انتخاب دارو برای بیماران مبتلا به سارکوم یوئینگ عودکننده یا مقاوم به درمان، ضعیف و فاقد کارآزمایی‌های تصادفی‌سازی شده بود تا پزشکان یا بیماران را در مورد اینکه کدام درمان‌ها مؤثرتر و/یا سمی‌ترین درمان‌ها هستند، کمک دهد.»

مطالعه فاز II/III شامل ۴۵۱ بیمار بود که به‌طور تصادفی توپوتکان به‌علاوه سیکلوفسفامید، ایرینوتکان به‌علاوه تمولوزومید، جمسیتابین به همراه دوستاکسل یا ایفوسفامید با دوز بالا تقسیم شدند. در اولین و دومین ارزیابی مقطعی، بیمارانی که ایرینوتکان به همراه تمولوزوماید و جمسیتابین به همراه دوستاکسل دریافت می‌کردند، نسبت به سایر درمان‌ها، پاسخ‌های عینی و بقای بدون رویداد بدتری داشتند، در نتیجه استفاده از ین دارو‌ها در آن گروه‌ها متوقف شد.


بیشتر بخوانید:

داروی سرطان درمان قدرتمندی برای بیماری ام اس است


در دو گروه باقی مانده، ایفوسفامید با دوز بالا میانگین بقای بدون رویداد را ۵.۷ ماه نشان داد که در مقایسه با ۳.۷ ماه برای توپوتکان به علاوه سیکلوفسفامید، بقا بیماران را افزایش داده بود. میانگین بقای کلی برای ایفوسفامید ۱۶.۸ ماه در مقابل ۱۰.۴ ماه برای توپوتکان به همراه سیکلوفسفامید بود.

ویکی کیدی (مرکز پزشکی دانشگاه وندربیلت، TN، ایالات متحده)، کارشناس ASCO در سارکوم، اظهار داشت: «داده‌هایی که تأثیر ایفوسفامید را بر بهبود بقای کلی بیماران مبتلا به سارکوم یوئینگ مقاوم به درمان اولیه و عودکننده نشان می‌دهند، به طور بالقوه می‌تواند تغییر در روند درمان ایجاد کند.»
قبل از این کارآزمایی، نمی‌توان رژیم مؤثرتر یا سمی‌ترین رژیم را با قطعیت معرفی کرد. این کارآزمایی برای بیماران وارد شده در گروه درمان با ایفوسفامید ادامه دارد و محققان همچنین پنجمین گروه شیمی درمانی شامل کربوپلاتین و اتوپوزید را اضافه کرده اند. علاوه بر این، محققان قصد دارند تا اواخر سال ۲۰۲۲ یک گروه جدید شامل یک داروی درمانی هدفمند مولکولی را معرفی کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز