۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۰
یافته جدید تحقیقاتی؛
محققان اعلام کردند که داروی دیابت نوع ۲ موسوم به تیرزپاتید (Mounjaro) به افراد مبتلا به دیابت که دارای اضافه وزن یا چاق هستند، کمک می کند تا بیش از ۱۵ کیلوگرم را در طی ۱۷ ماه کاهش دهند.
کد خبر: ۶۵۵۰
داروی تزریقی دیابت موجب کاهش وزن هم می شود

به گزارش سرطان نیوز، به نقل از هلث دی نیوز، این مطالعه در مراحل پایانی دارو نشان داد افراد دارای اضافه وزن یا چاق بدون دیابت تا ۲۲ درصد از وزن بدن خود را در آن دوره با تزریق هفتگی دارو از دست دادند. برای یک بیمار معمولی که بالاترین دوز را دریافت می‌کند، این به معنای کاهش وزن بیش از ۲۲.۵ کیلوگرم است.

نتایج مطالعه اکنون بخشی از درخواست این شرکت به سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای تأیید سریع دارو برای کاهش وزن خواهد بود.


بیشتر بخوانید


تیرزپاتید با تحریک بدن برای تولید انسولین پس از خوردن غذا، و کاهش قند خون در حالی که به افراد کمک می‌کند با کُند کردن حرکت غذا از معده، مدت طولانی‌تری احساس سیری کنند، عمل می‌کند. عوارض جانبی شامل تهوع، استفراغ و اسهال است.

این موفقیت‌ها می‌تواند این دارو را به رقیب سرسخت سماگلوتید تبدیل کند که برای بیماران دیابتی و برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند و حداقل یک مشکل سلامتی مرتبط با وزن دارند استفاده می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
11:31 - 1403/02/16
تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
یکی از بیماری‌های بسیار رایج و شایعی که افراد زیادی را در سراسر جهان درگیر کرده است، سرطان است. یک بیماری به نسبت کشنده که می‌تواند به‌صورت خاموش در بدن افراد پیشروی کند و با درگیر کردن اندام‌های مختلف، روند نرمال زندگی یک فرد را تحت تاثیر قرار دهد.
08:29 - 1403/02/16
مدیر امور بین الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛
ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
مدیر امور بین الملل سازمان غذا و دارو گفت: بیش از ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس اقتصادی تجاری ایران و آفریقا شرکت کردند که می‌تواند زمینه همکاری بیشتر در حوزه صادرات محصولات سلامت محور باشند.
08:09 - 1403/02/16
عضو انجمن آسم و آلرژی ایران تشریح کرد؛
آسم در ۱۳ درصد ایرانی‌ها/ بروز بیش‌تر این بیماری در کلانشهر‌ها
عضو انجمن آسم و آلرژی ایران با بیان اینکه ۹ تا ۱۳ درصد گروه‌های سنی مختلف در کشور به بیماری آسم مبتلا هستند، گفت: از آنجا که آسم یک بیماری التهابی است، آلودگی هوا می‌تواند میزان بروز و شدت این بیماری را افزایش دهد؛ بر همین اساس در کلان‌شهر‌ها که آلودگی هوای بیش‌تری دارند، میزان ابتلا به این بیماری نیز افزایش می‌یابد.
پیشنهاد امروز