۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۲
معاون دفتر بیماری‌های غیر واگیر وزارت بهداشت گفت:در دوران شیوع بیماری کرونا باید مراقبت جدی تری از بیماری‌های غیر واگیر و درمان آن‌ها داشته باشیم.
کد خبر: ۶۰۳

به گزارش سرطان نیوز، با شیوع بیماری کرونا در دنیا و کشورمان به دلیل ترس مردم از این ویروس و قرنطینه خانگی بحث کنترل بیماری‌های مزمن و به خصوص غیر واگیر به دلیل عدم مراجعه به موقع مردم به مراکز بهداشتی و درمانی دچار مشکلاتی شده است.


بیماری دیابت یک عارضه پنهانی محسوب می‌شود و اگر به موقع تشخیص داده نشود، منجر به قطع عضو و فوت فرد بیمار خواهد شد. در دوران کرونا میزان مبتلایان به بیماری دیابت به دلیل عدم تحرک لازم وتغذیه غیر سالم افزایش پیدا کرده است و این موضوع زنگ خطر جدی را برای کشورمان به صدا در آورده است.

علی رضا مهدوی معاون دفتر بیماری‌های غیر واگیر وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر از هر ۱۱ نفر در دنیا یک نفر مبتلا به بیماری دیابت است و چهار و نیم میلیون نفر بر اثر بیماری دیابت در دنیا فوت می‌کنند. بر اساس مطالعه انجام شده در سال گذشته بیش از ۱۴ درصد جمعیت بالای ۲۵ سال کشور مبتلا به بیماری دیابت هستند این در حالی است که طبق این تحقیق در سال ۹۵ میزان بیماران دیابتی کشور در حدود ۱٠/۸ بود و این موضوع نشان دهنده اضافه شدن بیماران دیابتی در ایران است.


بیشتر بخوانید:

کدام نوع دیابت موجب پیری زودرس می شود؟

بیماری مرتبط با مرگ‌ومیر افراد دیابتی کشف شد

علت کمای دیابتی چیست؟



او گفت: با شیوع بیماری کرونا مراقبت مردم از بیماری‌های خود و آموزش‌های لازم در حوزه عارضه‌های مختلف تحت تاثیر قرار گرفته است و کنترل بیماری توسط مردم به هم خورده است. افرادی که مبتلا به بیماری کرونا شده اند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری دیابت هستند، حتی شدت بیماری در افراد کرونایی احتمالا افزایش پیدا می‌کند. باید تمرکز جدیدی بر روی بیماری‌های غیر واگیر داشته باشیم.

معاون دفتر بیماری‌های غیر واگیر وزارت بهداشت گفت: در دوران شیوع بیماری کرونا باید مراقبت جدی تری از بیماری‌های غیر واگیر و درمان آن‌ها داشته باشیم. محدودیت واردات دارو‌های دیابتی بر طرف شده است.

او گفت: تعداد بیماران دیابتی در کشور‌های در حال توسعه بالاتر از آمار دنیا است و رتبه ایران در منطقه بالا نیست. چاقی و شیوع دیابت در کشور‌های منطقه بیشتر است.

مهدوی گفت: افزایش بیماران دیابتی دلایل مختلفی دارد که می‌توان به موضوع جمعیت و سن اشاره کرد که در حال افزایش است، دیگری بحث شیوع بیماری کرونا است که به دلیل عدم فعالیت، تغذیه ناسالم و قرنطینه خانگی می‌تواند با عث افزایش بیماران دیابتی شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
11:31 - 1403/02/16
تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
یکی از بیماری‌های بسیار رایج و شایعی که افراد زیادی را در سراسر جهان درگیر کرده است، سرطان است. یک بیماری به نسبت کشنده که می‌تواند به‌صورت خاموش در بدن افراد پیشروی کند و با درگیر کردن اندام‌های مختلف، روند نرمال زندگی یک فرد را تحت تاثیر قرار دهد.
08:29 - 1403/02/16
مدیر امور بین الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛
ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
مدیر امور بین الملل سازمان غذا و دارو گفت: بیش از ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس اقتصادی تجاری ایران و آفریقا شرکت کردند که می‌تواند زمینه همکاری بیشتر در حوزه صادرات محصولات سلامت محور باشند.
08:09 - 1403/02/16
عضو انجمن آسم و آلرژی ایران تشریح کرد؛
آسم در ۱۳ درصد ایرانی‌ها/ بروز بیش‌تر این بیماری در کلانشهر‌ها
عضو انجمن آسم و آلرژی ایران با بیان اینکه ۹ تا ۱۳ درصد گروه‌های سنی مختلف در کشور به بیماری آسم مبتلا هستند، گفت: از آنجا که آسم یک بیماری التهابی است، آلودگی هوا می‌تواند میزان بروز و شدت این بیماری را افزایش دهد؛ بر همین اساس در کلان‌شهر‌ها که آلودگی هوای بیش‌تری دارند، میزان ابتلا به این بیماری نیز افزایش می‌یابد.
پیشنهاد امروز