۰۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۰
توصیه می‌شود مردان پس از ۴۰ سالگی، از مصرف غذا‌های غنی از کربوهیدرات تصفیه‌شده، نمک و مواد افزودنی پرهیز کنند یا مصرف آن را به حداقل برسانند؛ چرا که برخی از این خوارکی‌ها سلامت مردان را به طور جدی تهدید می‌کند.
کد خبر: ۱۲۷۳۴

به گزارش گروه غذا و دارو سرطان نیوز، حفظ تعادل در رژیم غذایی در هر سنی ضروری است، اما شاید لازم باشد که از ۴۰ سالگی به بعد به‌طور جدی‌تری روی برنامه غذایی خود نظارت داشته باشید.

توصیه می‌شود مردان پس از ۴۰ سالگی، از مصرف غذا‌های غنی از کربوهیدرات تصفیه‌شده، نمک و مواد افزودنی پرهیز کنند یا مصرف آن را به حداقل برسانند؛ چرا که برخی از این خوارکی‌ها سلامت مردان را به طور جدی تهدید می‌کند:

۱) سیب‌زمینی سرخ‌شده
غدا‌های سرخ‌کردنی، مانند سیب زمینی سرخ‌شده، با افزایش سریع قند خون باعث ایجاد التهاب، افزایش وزن و تجمع چربی در ناحیه شکم می‌شوند.

۲) سوسیس و کالباس
مردان بالای ۴۰ سال باید از خوردن گوشت‌های فرآوری شده، از جمله هات داگ، کالباس، سوسیس و حتی گوشت‌های کنسروی پرهیز کنند. گوشت‌های فرآوری‌شده، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان معده را بالا می‌برند.

۳) بستنی
بستنی قند زیادی دارد و می‌تواند خطر اضافه وزن، پوسیدگی دندان، بالا رفتن تری‌گلیسیرید و تجمع چربی‌های ناسالم را در مردان میانسال افزایش دهد.

۴) کیک و شیرینی
خوردن شیرینی و کیک به سبب قند بالایی که دارد، سبب تضعیف سیستم ایمنی و کاهش سطح تستوسترون در مردان می‌شود.

۵) چیپس و پفک
کاهش مصرف میان‌وعده‌های فرآوری‌شده مانند چیپس یا پفک، که چربی اشباع زیادی دارند، به مردان کمک کند تا با افزایش سن، وزن خود را در محدوده نرمال حفظ کنند. تنقلات مناسب‌تری مانند پسته که ۶ گرم پروتئین گیاهی کامل و ۳ گرم فیبر در هر وعده دارد، انتخاب مناسب‌تری برای میان‌وعده هستند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز