زالی مطرح کرد؛
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی رعایت حقوق بیماران خصوصا در حوزه نظارت بر درمان و امور پزشکی را مورد تاکید قرار داد.
کد خبر: ۱۱۱۴۲

به گزارش گروه نظام پزشکی سرطان نیوز؛ علیرضا زالی، در جلسه هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ، وجود نزدیک به یک میلیون نفر اتباع خارجی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را یکی از مهم‌ترین چالش‌های دانشگاه عنوان کرد و گفت: تغییرات نقشه شیوع بیماری‌ها و احتمال تغییرات در نیازهای موجود در تمامی سطوح ارائه خدمات، یکی از چالش‌های مهم نظام سلامت ایران در آینده نزدیک خواهد بود.

وی افزود: مهاجرت از کشور و یا انصراف از فعالیت در دانشگاه و یا مراکز درمانی، از جمله مواردی است که باید مورد توجه باشد و برای پیشگیری از آن اجرای برنامه منظم و کارآمد ضرورت دارد.

زالی در ادامه به معرفی مراکز درمانی مختلف تحت پوشش دانشگاه پرداخت و گفت: بیشترین مراکز درمانی و پروانه دار در کل کشور را تحت پوشش داریم، ۷۹ بیمارستان که البته چهار مورد تعطیل موقت هستند و ۴۹ مرکز جراحی محدود که ۳۷ مرکز در حال حاضر فعال هستند و حدود هشت هزار مطب و دفتر کار خصوصی که در حوزه مطب‌ها و دفاتر کار خصوصی اطلاعات ما به روز نیست و از نظام پزشکی تهران درخواست دارم در زمینه به روز کردن اطلاعات ما در این زمینه یاری کند، همچنین در منطقه تحت پوشش دانشگاه ۱۷۰۰ داروخانه داریم که از این لحاظ در ایران دارای بیشترین تعداد داروخانه هستیم.

وی افزود: در بخش نظارت و خصوصاً نظارت بر دخالت‌های غیرپزشکان و غیرمتخصصان در حوزه پزشکی و رعایت حقوق بیماران، مشکلات زیادی وجود دارد که امیدوارم با همراهی و هماهنگی نظام پزشکی تهران بتوانیم اقدامات خوب و مؤثری در این زمینه انجام دهیم.

زالی به تلاش‌های صورت گرفته در خصوص افزایش تعرفه‌های ارائه خدمت در بخش دولتی و خصوصی توسط رؤسای دانشگاه‌ها و وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که در سال آینده شاهد واقعی‌تر شدن تعرفه‌های پزشکی باشیم.

منبع: مهر

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز