۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۷
محققان پاسخ دقیقی برای سوال شکر برای سلامت مفید است یا مضر؟پیدا کردند.
کد خبر: ۸۰۳۶
نویسنده محمدرضا شاهمرادی

مصرف شیرینی باعث سرطان میشود

به گزارش خبرنگار سرطان نیوز، جمله «مصرف شکر موجب سرطان می‌شود» به دهه ۱۹۲۰ برمی‌گردد، که یک فیزیولوژیست آلمانی متوجه شد که برخی از سلول‌های تومور گلوکز بیشتری نسبت به سلول‌های سالم مصرف می‌کنند. اندکی بعد، رژیم‌های غذایی کم قند به وجود آمدند که ادعا می‌کردند سرطان را درمان می‌کنند. نظرسنجی‌های اخیر در آمریکا و اروپا نشان می‌دهد که حدود یک سوم بیماران سرطانی به طور فعال از مصرف شکر اجتناب می‌کنند. 

در حالی که کارشناسان می‌گویند رژیم‌های غذایی حاوی قند‌های افزوده بالا ممکن است خطر ابتلا به سرطان را در طول زندگی افزایش دهند، حذف تمام قند‌ها نمی‌تواند عاقلانه باشد.

فیلیپ شرر، محقق دیابت در مرکز پزشکی ساوت وسترن دالاس، می‌گوید: هر سلولی به گلوکز نیاز دارد، مغز ما هم به گلوکز نیاز دارد.


بیشتر بخوانید

سرطان پروستات چیست؟


دکتر شرر معتقد است که شکر سرطان زا نیست. هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد خوردن شکر خود باعث ایجاد سرطان می‌شود. بسیاری از سرطان‌ها از چربی به عنوان منبع انرژی اولیه استفاده کنند، بنابراین حتی این ایده که سرطان‌ها گلوکز را ترجیح می‌دهند، اصلاً درست نیست.

با این حال، شواهد محدود و در عین حال رو به رشدی، مصرف بیش از حد قند‌های افزوده شده (نوعی که در کلوچه ها، کیک‌ها و نوشابه‌ها یافت می‌شود) را با سرطان مرتبط می‌دانند. به عنوان مثال، یک بررسی از مطالعات منتشر شده در سال ۲۰۱۸ به چندین مورد اشاره کرد که مصرف شکر اضافه شده و نوشیدنی‌های شیرین را با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط می‌کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز