۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۱
نائب رئیس انجمن تجهیزات پزشکی گفت: در صورتی که اقدامات لازم برای رفع کمبود در حوزه تجهیزات پزشکی انجام نشود، مشکلات حوزه دارو به این قسمت نیز سرایت خواهد کرد.
کد خبر: ۷۹۷۲

به گزارش سرطان نیوز، تقی پور نایب رئیس انجمن تجهیزات پزشکی گفت: من به نمایندگی از اتحادیه تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی خدمت شما هستم و مطالبی را که اساتید فرمودند چون تخصصی در حوزه دارو ندارم نمی توانم اظهار نظر کنم.

او افزود: در حوزه تجهیزات پزشکی مشکلاتی داریم که با حوزه دارو متفاوت است، در این حوزه به واسطه این که خیلی از کالاهای شرکت های تولیدکننده اصیل از داخل کشور تامین می شود، نیاز آن ها به ارز بسیار کم است و قانون جدیدی که وضع شده و همه کدهای IRC را در وزارت بهداشت در خصوص تجهیزات پزشکی مشمول ارز نیمایی کرده موجب شده خیلی از تولید کنند گان توان رقابت با واردات را نداشته باشند و این اتفاق قریب‌الوقوع است که طی ماه های آینده خیلی از شرکت های دانش بنیان و کارخانجات بزرگ ما که بالغ بر چند صد پرسنل دارند در آستانه تعطیلی قرار بگیرند.


بیشتر بخوانید


تقی پور بیان کرد: در یک سو صنعت دارو را داریم که در صف تخصیص ارز مانده و در سوی دیگر تجهیزات پزشکی است که خیلی از کالاهای مشابه تولید داخل آن که نیاز به واردات با ارز حداقل ۲۸ و ۵۰۰ یا نیمایی ندارد، ثبت سفارش آن ها به گفته مسئولین سمت ۴۰ درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است و در تجهیزات پزشکی بحران رمز استفاده از ارز ارزان قیمت شده که فساد را در این صنف به وجود می آورد و سبب ضربه خوردن به تولید می شود.

نایب رئیس انجمن تجهیزات پزشکی ادامه داد: اگر امروز فکری نشود و تدبیری نشود و لیست کالاهایی که حداقل در تجهیزات پزشکی تحریم است و کمبود دارد اعلام نشود و برای آن ها فکری نشود ممکن است اتفاقی که در حوزه دارو رخ داد در حوزه تجهیزات پزشکی نیز رخ دهد.

او اظهار کرد: این که همه کالاها را به این خاطر که احتمال دارد در یک کالا و یا چند کالا دچار کمبود شده ایم مشمول استفاده از این ارز کنیم ضربه ای به صنعت تجهیزات پزشکی می زند که تا سال های سال نمی توان در خصوص تولید این صنعت سخن گفت.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز