۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۱
نشست مشورتی ارزیابی تدریس حضوری دو واحد طب ایرانی با حضور مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت برگزار شد.
کد خبر: ۷۱۰۷

تصویب تشکیل دبیرخانه طب ایرانی در شورای عالی نظام پزشکی

 

 به گزارش سرطان نیوز؛ نفیسه حسینی یکتا مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در این نشست ضمن تقدیر از ابتکار عمل مدرسان و اساتید در کمک به تدریس محتوای طب ایرانی در دو واحد تدریس، خواستار تدریس متحدالشکل جهت یکسان بودن خروجی دانشجویان در سراسر کشور شد و گفت: ارائه‌ها باید به گونه‌ای جامع و کامل و متحدالشکل باشد تا دانشجویان سراسر کشور اطلاعات یکسانی از این دو واحد درسی بگیرند.

وی با اشاره به تصویب شدن تشکیل دبیرخانه طب ایرانی و مکمل در نظام پزشکی در شورای عالی نظام پزشکی و حضور اعضایی از وزارت بهداشت، فرهنگستان و مجلس شورای اسلامی، گفت: تشکیل این دبیرخانه در نظام پزشکی بستر و جایگاهی برای حمایت از طب ایرانی در نظام پزشکی ایجاد خواهد کرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با توجه به حضور متخصصان و نمایندگان دانشگاه‌ها در عرصه و مواجهه مستقیم‌تر با محیط، درخواست کرد تا پیشنهادات و نظرات خود را به این دفتر ارائه کرده و تعامل و همراهی خود را با دفتر طب ایرانی و مکمل افزایش دهند.

مرتضی مجاهدی معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به تلاش‌های متعدد این دفتر در مسیر توسعه و تعالی طب ایرانی و مکمل؛ از جمله اقدامات متعدد جهت تشکیل دبیرخانه طب ایرانی و مکمل در نظام پزشکی، تدوین راهنما‌های بالینی طب ایرانی و ایجاد بستر برای تشکیل پنل‌های تخصصی مانند پنل بیماری‌های گوارش در فرهنگستان، این اقدامات و تلاش‌ها را رو به افزایش دانست.

وی همچنین در ادامه از متخصصین طب ایرانی درخواست کرد با توجه به افزایش اعلام نیاز دانشگاه‌ها برای حضور متخصصین طب ایرانی، فارغ التحصیلان این رشته حتما ظرف گذشت سه ماه از فارغ التحصیلی، جهت معرفی خود برای شروع طرح اقدام کرده و از زمینه‌های ایجاد شده استفاده نمایند.

وی افزایش تعامل دانشگاه‌ها را با سایر مراکز علمی امری ضروری دانست و توصیه کرد: دانشگاه‌ها از بستر تدریس دو واحدی به عنوان یک امتیاز و نقطه مثبتی برای جلب علاقه‌مندان به شرکت در دوره تخصص طب ایرانی و داروسازی سنتی برای جلب دانشجویان علاقه‌مند به شرکت در رشته تخصصی طب ایرانی و داروسازی سنتی استفاده کنند.

رضایی زاده معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل ضمن اشاره به ادغام آموزش طب سنتی در رشته پزشکی عمومی در خصوص تهیه و آماده سازی درسنامه‌های طب ایرانی به عنوان یک منبع برای هفت رشته علوم پزشکی توضیحاتی ارائه داد.

 وی با اشاره به اهمیت توجه به تدریس حضوری دو واحدی به دانشجویان پزشکی، دندان‌سازی، داروسازی، پرستاری، مامایی و تغذیه این امر را سبب آشنایی پزشکان سایر رشته‌ها با طب ایرانی دانسته و اتخاذ تدابیر لازم جهت فعالیت پزشکان سایر رشته‌ها با گرایش طب سنتی را امری ضروری دانست.

گفتنی است که در این جلسه که با حضور نمایندگانی از سراسر کشور تشکیل شد، شرکت کنندگان به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پیرامون آموزش دو واحد طب ایرانی به دانشجویان پزشکی، دندان پزشکی، دارو سازی، پرستاری، مامایی پرداختند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
14:40 - 1403/02/18
رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛
چالش دخالت‌های نابجا در حوزه سلامت/لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
رئیس کل سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه جایگاه پزشکان در کشور ما ریشه فرهنگی و تاریخی دارد و این جایگاه قابل خدشه‌دار شدن نخواهد بود، گفت: تامین نیروی تخصصی در بازه هفت ساله عملی نیست؛ سیاست‌گذاران باید نسبت به سیاست‌های تثبیت و تشویقی و انگیزه ماندگاری توجه کنند؛ در غیر این صورت سیاست افزایش ظرفیت راه به جایی نخواهد برد.
11:28 - 1403/02/18
معاون توسعه سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
قول مساعدت رئیس مجلس برای بودجه ۱۸۰ همتی دارو
معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو گفت: بنابر بر قول مساعدت رئیس مجلس، مقرر شده است تا بر اساس نوع ارزی که داده می‌شود بودجه سازمان غذا و دارو تا ۱۸۰ هزار میلیارد تومان اصلاح شود.
08:10 - 1403/02/18
پیش‌بینی بودجه ۳ همتی برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه پیش‌بینی‌های اولیه برای بستری درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال معادل ۳ هزار میلیارد تومان است، افزود: با توجه به اضافه شدن درمان سرپایی گروه هدف، اظهار نظر درباره بودجه مورد نیاز منوط به بررسی نیاز‌ها و تقاضا‌ها است.
پیشنهاد امروز