۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۰
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سرطان یکی از بیماری‌های آینده و فردای کشور است که علت آن سالمندی جمعیت است.
کد خبر: ۵۰۸۳

به گزارش سرطان نیوز، "محمد اسماعیل اکبری" درباره شیوع سرطان در کشور افزود: به دلیل سالمند شدن جمعیت، تعداد سرطان‌ها زیادتر از حد معمول می‌شود.
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: تقریبا به ازای هر 100 هزار نفر جمعیت، 150 سرطان جدید در سال داریم، اما با کمک پزشکان، در مان سرطان وضعیت مناسبی دارد.
"محمد اسماعیل اکبری" گفت: آخرین تحقیقات در زمینه سرطان نشان داد که حدود 70 درصد افرادی که به سرطان مبتلا می‌شوند، بهبودی می‌یابند که این رقم خوبی است و به استاندارد بین المللی هم نزدیک است.
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره شایع‌ترین سرطان‌ها در بین زنان، مردان و کودکان گفت: شایع‌ترین سرطان در زنان سرطان پستان است و سرطان پروستات در میان مردان شایع‌ترین البته وضعیت بدی در درمان این سرطان‌ها نداریم. سرطان خون در کودکان شایعترین سرطان است. سرطان خون در کودکان بیشتر به دلیل عوامل ژنتیکی است، زیرا سن کودک هنوز عوامل خطر نرسیده است، اما درمان‌ها موثر است و بیش از 80 درصد کودکان درمان می‌شوند.
"محمد اسماعیل اکبری" در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره آلودگی هوا و تاثیر آن بر افزایش سرطان گفت: در سال 2013 یک تایید بین المللی درخصوص سرطان‌زا بودن آلودگی هوا اعلام شد. البته این به این منظور نیست که اگر امروز هوا آلوده است فردا ما دچار سرطان می‌شویم بلکه این یک روند طولانی بین 15 تا 20 سال دارد یعنی آلودگی هوا که در حال حاضر وجود دارد باعث بروز بیماری‌های دیگری از جمله مشکلات تنفسی، ناراحتی‌های قلبی و عروقی می‌شود، اما برای اینکه باعث بروز سرطان شود مدت زمان 15 تا 20 سال زمان لازم است و این شرایط برای آیندگان خطرناک خواهد بود.
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین گفت: درباره دارو‌های سرطان وضعیت خوب است، بیشترین تحقیقات دارویی در دنیا درباره سرطان انجام می‌شود و دارو‌های جدید وارد بازار می‌شود، اما هر داروی جدیدی ضروری و مفید نیست. دارو‌هایی که گران قیمت هستند تحت عنوان دارو‌های هدف درمانی یا تارگت تراپی در خارج از کشور ساخته می‌شوند و اثربخشی زیادی هم ندارند.
"محمد اسماعیل اکبری" با بیان اینکه ما کمبود در حوزه دارو نداریم، اما بد مصرف کردن را داریم، از پزشکان خواست با حساسیت و دلسوزی و آگاهی از وضعیت اقتصادی مردم دارو تجویز کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
11:31 - 1403/02/16
تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
یکی از بیماری‌های بسیار رایج و شایعی که افراد زیادی را در سراسر جهان درگیر کرده است، سرطان است. یک بیماری به نسبت کشنده که می‌تواند به‌صورت خاموش در بدن افراد پیشروی کند و با درگیر کردن اندام‌های مختلف، روند نرمال زندگی یک فرد را تحت تاثیر قرار دهد.
08:29 - 1403/02/16
مدیر امور بین الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛
ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
مدیر امور بین الملل سازمان غذا و دارو گفت: بیش از ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس اقتصادی تجاری ایران و آفریقا شرکت کردند که می‌تواند زمینه همکاری بیشتر در حوزه صادرات محصولات سلامت محور باشند.
08:09 - 1403/02/16
عضو انجمن آسم و آلرژی ایران تشریح کرد؛
آسم در ۱۳ درصد ایرانی‌ها/ بروز بیش‌تر این بیماری در کلانشهر‌ها
عضو انجمن آسم و آلرژی ایران با بیان اینکه ۹ تا ۱۳ درصد گروه‌های سنی مختلف در کشور به بیماری آسم مبتلا هستند، گفت: از آنجا که آسم یک بیماری التهابی است، آلودگی هوا می‌تواند میزان بروز و شدت این بیماری را افزایش دهد؛ بر همین اساس در کلان‌شهر‌ها که آلودگی هوای بیش‌تری دارند، میزان ابتلا به این بیماری نیز افزایش می‌یابد.
پیشنهاد امروز