۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴
بنابر جدیدترین آمار جهانی کرونا، مجموع مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در دنیا تاکنون به ۶۷۵ میلیون و ۸۴۴ هزار و ۹۸۵ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۷۶۷ هزار و ۹۹۶ بیمار نیز تایید شده است.
کد خبر: ۵۰۵۶
 

به گزارش سرطان نیوز، بر اساس آمار رسمی ارائه شده در جدول جهانی "ورلداُمتر"، طی شبانه روز گذشته کرونا در جهان جان ۱۲۸۴ نفر را گرفته است همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۹ هزار و ۸۰۴ ابتلای جدید جهانی نیز به ثبت رسیده است.

بنابر جدول به‌روز شده در پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا ظهر امروز (جمعه) به ترتیب به شرح زیر است:

# نام کشور مجموع مبتلایان مجموع فوتی‌ها
۱ آمریکا ۱۰۴,۳۹۳,۴۶۴ ۱,۱۳۵,۳۴۱
۲ هند ۴۴,۶۸۳,۱۲۲ ۵۳۰,۷۴۱
۳ فرانسه ۳۹,۵۳۳,۳۲۳ ۱۶۴,۲۸۶
۴ آلمان ۳۷,۸۱۰,۱۴۷ ۱۶۶,۰۱۶
۵ برزیل ۳۶,۸۵۷,۹۱۶ ۶۹۷,۲۴۸
۶ ژاپن ۳۲,۶۷۳,۶۶۵ ۶۹,۰۳۳
۷ کره جنوبی ۳۰,۲۲۸,۸۸۹ ۳۳,۵۵۲
۸ ایتالیا ۲۵,۴۵۳,۷۸۹ ۱۸۶,۸۳۳
۹ انگلیس ۲۴,۲۷۴,۳۶۱ ۲۰۴,۱۷۱
۱۰ روسیه ۲۱,۹۷۷,۶۵۳ ۳۹۵,۱۹۴

براساس این آمار، ژاپن در شبانه روز گذشته همچنان بالاترین نرخ ابتلا و فوتی را در بین سایر کشورها گزارش کرده است.


بیشتر بخوانید


آمریکا همچنین با بیش از ۱۰۴ میلیون مبتلا و عبور از ۱.۱ میلیون قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با این بیماری قرار دارد. دو کشور برزیل و هند پس از ایالات متحده نیز بالاترین نرخ مرگ‌های کرونایی در جهان را تاکنون گزارش کرده‌اند.

در اروپا همچنین فرانسه با ثبت بیش از ۳۹ میلیون مبتلا تا این لحظه رکورددار ابتلا در بین کشورهای قاره سبز است و روسیه با گذشتن از آمار ۳۹۵ هزار قربانی، همچنان بالاترین رقم مرگ و میر کرونایی را در میان کشورهای اروپایی دارد.

همچنین ایران با مجموع هفت میلیون و ۵۶۴ هزار و ۵۵۱ مورد ابتلا و ۱۴۴ هزار و ۷۵۲ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در حال حاضر در رتبه هجدهم در جدول جهانی کرونا قرار دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز