۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۲
محققان بریتانیایی می گویند؛
شنا در آب های آزاد بسیار محبوب است، اما شواهد فزاینده ارتباط بین این فعالیت و وضعیتی به نام اِدم ریوی ناشی از شنا (SIPE) را نشان می دهد.
کد خبر: ۴۵۱۲
شناگرها با خطر تجمع آب در ریه ها مواجهند

به گزارش سرطان نیوز، به نقل از مدیسن نت، عارضه SIPE باعث می‌شود که شناگران برای نفس کشیدن تلاش کنند زیرا مایع در کیسه‌های هوایی ریه‌ها جمع می‌شود. تخمین زده می‌شود این عارضه ۱ تا ۲ درصد از شناگران در آب‌های آزاد را تحت تأثیر قرار دهد، اما موارد احتمالی کمتر گزارش می‌شود.

به گفته محققان بیمارستان سلطنتی یونایتد بریتانیا، سن بالاتر، مسافت طولانی، آب سرد، جنسیت زن، فشار خون بالا و بیماری قلبی از جمله عوامل خطر SIPE هستند. با این حال، اغلب حتی در افرادی که در وضعیت خوبی هستند نیز رخ می‌دهد.

به گفته محققان، عود SIPE شایع است و در ۱۳ تا ۲۲ درصد از غواصان و شناگران گزارش شده است که نشان می‌دهد برخی افراد مستعد ابتلاء به این بیماری هستند.

دکتر «جیمز اولدمن»، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «هیچ کس مطمئن نیست که چه چیزی باعث SIPE می‌شود، اما احتمالاً ترکیبی از افزایش فشار خون در ریه‌ها، افزایش جریان خون در طول فعالیت بدنی و هوای سرد باعث انقباض عروق خونی می‌شود.»


بیشتر بخوانید


محققان به افرادی که مستعد ابتلاء به SIPE هستند توصیه می‌کنند که با سرعت کمتری همراه با سایر افراد در آب گرم‌تر شنا کنند. برای به حداقل رساندن خطر، این شناگران باید از پوشیدن لباس‌های آبی تنگ خودداری کنند و از داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی مانند ایبوپروفن استفاده نکنند.

کسانی که برای اولین بار علائم را تجربه می‌کنند باید بلافاصله شنا را متوقف کنند و از آب خارج شوند. به صورت عمودی نشسته و در صورت تداوم علائم با پزشک تماس بگیرند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز