۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷
یک متخصص طب سنتی گفت: افراد مبتلا به تهوع و بی اشتهایی از رب به یا رب انار به اندازه یک قاشق غذا خوری بعد از هر وعده غذا استفاده کنند.
کد خبر: ۴۳۲۸

به گزارش سرطان نیوز، مژگان تن ساز، متخصص طب سنتی گفت: سوپ سبزی حاوی هویج و سبزی تازه در دوران شیوع کرونا باید زیاد مصرف شود. افراد نباید از خوردن میوه‌هایی مانند سیب و مرکبات شیری غافل شوند و باید خوردن غذا‌های فست فود و چرب را به طور جدی کاهش دهند.

او گفت: خواب کافی مهم است و اگر افراد دچار بی خوابی می‌شوند از مایعات حاوی گلاب استفاده کنند.

به گفته وی ورزش منظم در دوران شیوع کرونا به صورت انفرادی مهم است و افراد باید دفع مدفوع از بدنشان به خوبی انجام شود. به همین دلیل از سوپ حاوی سبزی و هویج استفاده بیشتری شود.

تن ساز گفت: افراد از آش‌های غلیظ مانند شله‌قلم‌کار و رشته مصرف نکنند. معتقدم که برای حفظ آرامش، نفس عمیق کشیدن همراه با حفظ روحیه اهمیت زیادی خواهد داشت.

او ادامه داد: برخی از دمنوش‌ها همراه با شست و شوی بینی و حلق با نمک رقیق و مصرف روزی دو بار لیمو همراه با عسل و آب، همچنین مصرف شربت نارنج و لیمو در دوران شیوع کرونا اثربخش است.  خوردن دمنوش‌های سیب و دارچین تقویت کننده سیستم ایمنی بدن افراد است.

بیشتر بخوانید


 

این متخصص طب سنتی بیان کرد: افراد مبتلا به تهوع و بی اشتهایی از رب به یا رب انار به اندازه یک قاشق غذاخوری بعد از هر وعده غذا استفاده کنند. مصرف جوشانده دارچین به همراه عسل و آب تا حدی باعث کنترل تهوع در دوران ابتلا به کرونا می‌شود.

او افزود: ماساژ بدن با روغن بابونه و بنفشه هر هشت ساعت یک بار و بادکش کردن دو بار در روز سبب کاهش بدن درد خواهد شد.  قرار دادن پا‌ها در آب داغ و ماساژ ملایم پیشانی برای سر درد مفید است.  تخم گشنیز و نبات به میزان یک قاشق غذا خوری بعد از هر وعده کمک کننده به رفع سردرد افراد است.

تن ساز ادامه داد: در دوران وقوع پیک کرونا افراد باید به صورت منظم وعده‌های غذایی مصرف کنند و بعد از صرف غذا استفاده متعادل از مایعات داشته باشند و از پرخوری پرهیز کنند.

او گفت: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا به خصوص در موج احتمالی هشتم، افراد باید اصل سبک زندگی سالم را رعایت کنند. افراد در مناطق پر ازدحام حضور نداشته باشند و فاصله گذاری اجتماعی را به طور دقیق رعایت کنند. زدن ماسک به ویژه در فضا‌های سربسته و شلوغ را نیز فراموش نکنند.

 

انتهای پیام/

پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز