۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۵
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت مطرح کرد؛
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: منابع اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری در قالب ردیف‌های وزارت بهداشت دیده شده است.
کد خبر: ۲۶۴۵

بهروز رحیمی افزود: برنامه ما در سال جاری این است که ردیف تعرفه گذاری خدمات پرستاری را از وزارت بهداشت به بیمه سلامت منتقل کنیم. در حال حاضر نزدیک به هزار میلیارد تومان منابع را سازمان برنامه و بودجه اختصاص داده است و این کار در قالب ۱۷ بسته و بیش از هفت میلیون ثبت خدمت انجام شده است. با محاسبه و پرداخت به دانشگاه‌ها توسط بیمه سلامت منطبق با دستورالعمل‌های ابلاغی، پرداختی به پرستاران انجام می‌شود.

به گفته رحیمی، قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری نزدیک به ۱۴ سال است که در مجلس مصوب شده است؛ اما آئین نامه اجرایی و دستورالعمل محکمی نداشته است.

وی ادامه داد: در سال جاری با همکاری شورای عالی بیمه سلامت، تعرفه‌های خدمت مشخص شده به تصویب و تأیید رسید و دستورالعمل در هیئت دولت مصوب شده است. منابع اجرای این طرح پنج هزار میلیارد تومان در سال گذشته در قالب ردیف‌های وزارت بهداشت دیده شده است.

رحیمی افزود: یکی از موضوعات مهم دولت، اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این کار سبب هویت بخشی حرفه پرستاری خواهد شد و معتقدیم که زحمات جامعه پرستاری باید دیده و قیمت گذاری شود و بتوانیم در قالب خرید راهبردی از بیمه‌ها خریداری کنیم.

وی ادامه داد: با هماهنگی با سازمان برنامه و بودجه و سازمان بیمه سلامت، تفاهم نامه بین معاونان درمان، توسعه و پرستاری امضا شد. منابع مالی در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار گرفته و پرداختی‌ها از اول دی سال گذشته در قالب خرید خدمت انجام می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز