۰۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۹
باید‌ها و نباید‌های مهمی درباره اس پی اف SPF وجود دارد که همه ما باید قبل از استفاده از محصولات ضدآفتاب دارای اس پی اف SPF با آن‌ها آشنا شده باشیم.
کد خبر: ۵۹۵

به گزارش سرطان نیوز، با نزدیک‌تر شدن به گرم‌ترین ماه‌های سال، استفاده از محصولات ضدآفتاب دارای اس پی اف SPF به یکی از مهم‌ترین اقدامات روزانه در برنامه مراقبت از پوست تبدیل می‌شود. درحالی که متخصصان بار‌ها تاکید کرده‌اند که در تمامی اوقات سال باید از محصولات ضدآفتاب استفاده کرد، اما شاخص پرتو‌های فرابنفش خورشیدی در ماه‌های گرم سال بیشتر از ماه‌های دیگر است. به همین دلیل هم پرتو‌های فرابنفش خورشیدی (UV) در ماه‌های گرم بسیار قوی هستند و پوست را در معرض بیشترین خطر آسیب‌دیدگی قرار می‌دهند بنابراین لازم است نکات زیر را در نظر بگیریم.

۱. درجه SPF حداقل باید ۳۰ باشد


SPF به دفاع از پوست در برابر پرتو‌های مضر خورشید کمک می‌کند، درحالی که هرچقدر درجه SPF بالاتر باشد، یعنی بهتر هم از پوست محافظت می‌کند. اما هر محصولی که انتخاب می‌کنید، باید از نظر درجه SPF در محدوده ۳۰ قرار بگیرد، چراکه SPF ۳۰ حدودا ۹۶.۷ درصد از پرتو‌های UVB را مسدود می‌کند.

درحالی که فونداسیون‌های دارای SPF ۱۵ هم گزینه‌های خوبی برای استفاده هستند، اما حتما بایددر کنار آن‌ها از محصولات ضدآفتاب دارای SPF ۳۰ استفاده کنید.


۲. اگر از رتینول یا ویتامین C استفاده می‌کنید، باید SPF را جدی بگیرید
اگر شب‌ها از محصولات موضعی رتینول یا در ساعات روز از محصولات موضعی ویتامین C استفاده می‌کنید، باید استفاده از محصولات ضدآفتاب با حداقل SPF ۳۰ را جدی بگیرید، زیرا رتینول و ویتامین C حساسیت پوست نسبت به نور خورشید را افزایش می‌دهند.

پس افزودن محصولات دارای SPF به برنامه روزانه هم اثربخشی محصولات ضدپیری را تضمین می‌کند و هم از پوست در برابر آسیب‌های خورشیدی محافظت می‌کند.

 


بیشتر بخوانید:

تابش مستقیم خورشید و سرطان پوست  



۳. مقدار استفاده از ضدآفتاب دارای SPF را افزایش دهید


متخصصان می‌گویند که برای هر بار استفاده از ضدآفتاب دارای SPF باید حداقل یک قاشق مرباخوری از این محصول را روی پوست صورت پخش کنید. اگر بخش‌هایی از پوست صورت به‌خوبی پوشش داده نشد، حتما میزان استفاده از ضدآفتاب دارای SPF را افزایش دهید.

اگر هم فکر می‌کنید که شاید محصولات ضدآفتاب روی پوست صورت شما سنگینی کنند، از محصولات سبک‌تر و رقیق‌تر کمک بگیرید تا همیشه بتوانید از سلامتی پوست در برابر پرتو‌های UVB خورشید محافظت کنید.

۴. از محصول SPF تاریخ‌گذشته استفاده نکنید


حتما تاریخ انقضای محصول ضدآفتاب دارای SPF را پیش از استفاده بررسی کنید و اگر محصول مورد نظرتان منقضی شده بود، به‌هیچ‌وجه از آن استفاده نکنید. استفاده از محصولات تاریخ‌گذشته در حالت خوش‌بینانه محافظت از پوست را به سطح حداقلی می‌رساند، درحالی که می‌تواند مشکلات خطرناک‌تری هم به‌وجود بیاورد.

درواقع با استفاده از محصول SPF تاریخ‌گذشته، خطر سوختگی پوست را حتی نسبت به حالت عادی هم بیشتر می‌کنید. احتمال شکل‌گیری آکنه یا تحریکات پوستی را هم باید به فهرست عوارض جانبی این کار اشتباه اضافه کرد.

۵. محصول SPF باید بیشتر از یک‌بار در روز استفاده شود


برنامه مراقبت از پوست در ساعات صبح باید با استفاده از محصول ضدآفتاب دارای SPF شروع شود، اما استفاده از محصول دارای SPF نباید صرفا به همین یک‌بار محدود شود؛ بنابراین اگر می‌خواهید محافظت از پوست را به سطح بهینه برسانید، باید پس از گذشت چند ساعت حتما دوباره از محصول ضدآفتاب دارای SPF استفاده کنید.

محصولات دارای SPF که در قالب اسپری یا پودر تولید می‌شوند، هم می‌توانند به حفظ آرایش شما کمک کنند و هم از پوست در برابر پرتو‌های آسیب‌زای خورشیدی محافظت کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
11:31 - 1403/02/16
تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
یکی از بیماری‌های بسیار رایج و شایعی که افراد زیادی را در سراسر جهان درگیر کرده است، سرطان است. یک بیماری به نسبت کشنده که می‌تواند به‌صورت خاموش در بدن افراد پیشروی کند و با درگیر کردن اندام‌های مختلف، روند نرمال زندگی یک فرد را تحت تاثیر قرار دهد.
08:29 - 1403/02/16
مدیر امور بین الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛
ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
مدیر امور بین الملل سازمان غذا و دارو گفت: بیش از ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس اقتصادی تجاری ایران و آفریقا شرکت کردند که می‌تواند زمینه همکاری بیشتر در حوزه صادرات محصولات سلامت محور باشند.
08:09 - 1403/02/16
عضو انجمن آسم و آلرژی ایران تشریح کرد؛
آسم در ۱۳ درصد ایرانی‌ها/ بروز بیش‌تر این بیماری در کلانشهر‌ها
عضو انجمن آسم و آلرژی ایران با بیان اینکه ۹ تا ۱۳ درصد گروه‌های سنی مختلف در کشور به بیماری آسم مبتلا هستند، گفت: از آنجا که آسم یک بیماری التهابی است، آلودگی هوا می‌تواند میزان بروز و شدت این بیماری را افزایش دهد؛ بر همین اساس در کلان‌شهر‌ها که آلودگی هوای بیش‌تری دارند، میزان ابتلا به این بیماری نیز افزایش می‌یابد.
پیشنهاد امروز