۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
تمامی قسمت‌های گیاه بنفشه (شامل ساقه، گل و برگ) در درمان سرطان استفاده می‌شود و فعالیت ضد توموری دارد.
کد خبر: ۱۳۵۵۰


به گزارش گروه سرطان، سرطان نیوز،  تمامی قسمت‌های گیاه بنفشه (شامل ساقه، گل و برگ) در درمان سرطان استفاده می‌شود و فعالیت ضد توموری دارد. سیکلوویولاسین o۲، سیکلوتایدی است که اثرات ضد توموری دارد و با نفوذ پذیری در غشا باعث مرگ سلول خواهد شد. مطالعات اخیر، اثرات غالب سیکلوتاید‌ها را به عنوان عوامل ضد سرطان برسرطان معده، روده، رکتوم، پستان، رحم، مفاصل و حلق نشان داده است.

روغن

بنفشه گیاهی زیبا و معطر با گل‌های کوچک و به رنگ بنفش تیره است. همچنین یک گیاه دارویی است که اکثرا برای رفع خستگی جسمی و روحی، فشار عصبی، علائم یائسگی و افسردگی استفاده می‌شود. حتی برای مشکلات دستگاه گوارش مانند تورم (التهاب) معده و روده و درد شکم هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن بنفشه از برگ یا گل گیاه بنفشه استخراج می‌شود. این گیاه در سراسر جهان به طور گسترده‌ای رشد می‌کند. حدود ۲۰۰ گونه از این گیاه وجود دارد و رایج‌ترین آن دارای برگ‌های بنفش است. برگ‌های گیاه بنفشه نیز به شکل قلب است.


اکثریت گل‌هایی که برداشت می‌شوند در زمینه عطر و طعم دهنده‌های مواد غذایی استفاده می‌شود و فقط بخش کوچکی از این گیاه را روغن گیری می‌کنند، به طوری که از هر ۱۰۰۰ کیلوگرم این گیاه فقط ۱ کیلوگرم روغن تولید می‌شود.

آنچه از گل‌های بنفش استخراج می‌شود به رنگ سبز مایل به زرد است. روغن بنفشه در ترکیب با روغن‌های خانواده‌ای از گلها، چون اسطوخدوس، مریم گلی، یاسمن، نرولی، توبروز و شمعدانی فوق العاده خواهد بود. خواص درمانی روغن بنفشه آن را به گزینه‌ای عالی برای آروماتراپی تبدیل کرده است.

منبع:مکتوب نامه

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز