۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰
می‌توان گفت آب کردن چربی شکم یکی از سخت‌ترین کار‌ها در رژیم‌های لاغری است. در ادامه با دلایل ناتوانی در تحقق هدف کاهش چربی شکم بیشتر آشنا می‌شویم.
کد خبر: ۱۳۵۱۶

به گزارش گروه بهداشت و درمان سرطان نیوز؛ چربی احشایی، نوعی چربی که اطراف اندام‌ها و بخش میانی بدن جمع می‌شود، می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد و همچنین یک پیش بین برای ابتلا به شرایطی مانند بیماری قلبی، فشار خون بالا، مقاومت به انسولین و برخی انواع سرطان است. در ادامه با دلایل ناتوانی در تحقق هدف کاهش چربی شکم بیشتر آشنا می‌شویم:

چربی شکم تان آب نمی‌شود چون، به میزان کافی فیبر محلول مصرف نمی‌کنید​

مطالعه‌ای که در مرکز پزشکی ویک فارست باپتیست انجام شد، نشان داد که افزایش میزان فیبر محلول مصرفی روزانه فقط به میزان ۱۰ گرم می‌تواند به کاهش ۷/۳ درصد چربی احشایی منجر شود.


چربی شکم تان آب نمی‌شود چون، نوشیدنی‌های شیرین مصرف می‌کنید

اگر آب ساده جذابیتی برای شما ندارد، می‌توانید مصرف چای سفید را به جای نوشیدنی‌های شیرین یا نوشابه‌های رژیمی مد نظر قرار دهید. بنابر مطالعه‌ای که در نشریه Nutrition and Metabolism منتشر شد، این چای می‌تواند از تشکیل سلول‌های چربی جدید پیشگیری و به تجزیه چربی ذخیره شده در بدن نیز کمک کند.


چربی شکم تان آب نمی‌شود چون، تمرینات ورزشی نامناسب انجام می‌دهید

برای کاهش چربی شکم می‌توانید انجام تمرینات اینتروال با شدت زیاد و دوی سرعتی را مد نظر قرار دهید. بنابر مطالعه‌ای که در نشریه Medicine and Science in Sports and Exercise منتشر شد، تمرینات دوی سرعتی به کاهش اندازه دور کمر کمک می‌کنند.

چربی شکم تان آب نمی‌شود چون، در حال پیر شدن هستید

با افزایش سن، حتی اگر ورزش کنید و هوشمندانه غذا بخورید ممکن است برای کاهش چربی‌های اضافه و وزن خود به تلاش بیشتری نیاز داشته باشید.

چربی شکم تان آب نمی‌شود چون، استرس دارید

همچنین، غذا‌هایی که هنگام استرس هوس می‌کنید به طور معمول گزینه‌هایی سرشار از چربی و شکر هستند که می‌توانند به افزایش هرچه بیشتر چربی شکم منجر شوند.

چربی شکم تان آب نمی‌شود چون، گوشت قرمز نامناسب را مصرف می‌کنید

یک رژیم غذایی سرشار از گوشت‌های چرب با چاقی شکم و افزایش اندازه دور کمر پیوند خورده است.

منبع:مستقل آنلاین

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز