۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰
بیمارستان سانت جوزف در نیویورک ابتکار پیشگامی را با هدف ارتقای سطح مراقبت از بیمار با ادغام یک برنامه پرستار مجازی در بخش مراقبت بزرگسالان و واحد‌های توانبخشی قلبی معرفی کرده است.
کد خبر: ۱۲۳۶۸

به گزارش گروه بهداشت و درمان سرطان نیوز؛بر اساس گزارشی که توسط اسپکتروم لوکال نیوز منتشر شده است، کارن الزویر، پرستار مجازی، نقش چندوجهی پرستاری مجازی را با تمرکز بر موقعیت محوری آن در کنار پرستاران و شرکای مراقبتی در حصول اطمینان از حمایت همه جانبه از بیماران، توضیح داد.

مزایای پرستاری مجازی

او تأکید کرد: پرستار مجازی با ارائه راهنمایی‌هایی به کادر پرستاری ما، مکمل تلاش‌های پرستار کنار تخت است.

یکی از مزیت‌های اولیه پرستاری مجازی، توانایی آن در کاهش بار کاری پرستاران کنار بالین است و در نتیجه زمان بیشتری را برای آن‌ها به جهت گذراندن با بیماران آزاد می‌کند.

الزویر گفت: من وظایف مختلفی از جمله پذیرش، ترخیص و آموزش بیمار را انجام می‌دهم و به پرستاران کنار تخت اجازه می‌دهم بر مراقبت مستقیم از بیمار تمرکز کنند.

ملبا جیمز، مدیر اداره پذیرش این بیمارستان نیز بر تأثیر تحول آفرین این برنامه بر عملکرد پرستاری تأکید کرد و توضیح داد که پرستاران مجازی نه تنها راهنمایی ارزشمندی ارائه می‌دهند، بلکه به عنوان منبع اضافی برای ارزیابی‌ها و نظرات ثانویه نیز عمل می‌کنند و اکنون امکان گسترش برنامه به منظور دربر گرفتن سایر واحد‌های درون سازمانی نیز وجود دارد.

این گزارش می‌افزاید که پتانسیل گسترش خدمات پرستاری مجازی به واحد‌هایی مانند اورژانس و بخش‌های بعد از عمل، گواهی بر اثربخشی و سازگاری آن‌ها در محیط‌های مختلف مراقبت‌های بهداشتی است.

الزویر ادامه داد: همزمان با تداوم بهبود فرآیند‌های خود، شاهد پیشرفت‌های قابل توجهی در رضایت بیمار و خانواده هستیم.

ادغام پرستاران مجازی در پر کردن شکاف ارتباطی تشدید شده توسط همه‌گیری COVID-۱۹، به ویژه از طریق تسهیل تعامل با خانواده‌های بیماران، مؤثر بوده است.

آلزویر با تاکید بر سهم این برنامه در مراقبت جامع از بیمار، خاطرنشان کرد: پرستاران مجازی نقش مهمی در حفظ پیوند‌های خانوادگی ایفا می‌کنند که به دلیل محدودیت‌های مربوط به بیماری همه گیر مختل شده است.

در عصر پیشرفت‌های تکنولوژیکی و مدل‌های در حال تحول مراقبت‌های بهداشتی، ظهور پرستاری مجازی نقطه عطفی در مراقبت از بیمار است. از آنجایی که سازمان‌ها در سراسر جهان با چالش‌های ناشی از چشم انداز مراقبت‌های بهداشتی در حال تغییر دست و پنجه نرم می‌کنند، ادغام پرستاران مجازی نشان دهنده چراغی روشن از نوآوری و سازگاری است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
پیشنهاد امروز