۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۲
مثانه یکی از حساس‌ترین اندام‌های بدن است و می‌تواند به هرگونه ویروس یا باکتری سریعا واکنش نشان دهد. برای مراقبت از سلامت مثانه باید حداقل هر دو ماه یک بار، برای سم‌زدایی این عضو بدن اقدام شود.
کد خبر: ۱۱۴۲۷

به گزارش گروه غذا و دارو سرطان نیوز، مشکلات مثانه از جمله عفونت، بی‌اختیاری ادرار و بیش فعالی مثانه، سلامت شما را به طور مستقیم تحت تأثیر قرار می‌دهد. با این حال بهترین گزینه‌ها برای پاکسازی مثانه شامل موارد زیر است:

_ نوشیدن آب کرفس: این نوشیدنی یکی از بهترین راه‌ها برای بهبود مشکلات مثانه است. کرفس حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین ث، آنتی اکسیدان‌ها و فیبر است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و قادر به مبارزه با ویروس‌ها و باکتری‌ها است. آب کرفس یک دیورتیک و پاک کننده سموم است و هنگامی که آن را با معده خالی می‌نوشید، سببب تقویت دیواره‌های مثانه، کاهش التهاب و کاهش میزان رسوب کلسیم می‌شود.

_ مصرف آب بیشتر: مصرف آب برای حفظ یک سیستم ادراری سالم و بدون عفونت ضروری است. این مایع حیاتی، برای خروج ادرار کافی و کنترل التهاب موثر است و از بروز بیماری‌هایی مانند سیستیت یا عفونت مثانه پیشگیری می‌کند. با این حال از این نکته غافل نشوید که نوشیدن بیش از حد آب باعث افزایش کار مثانه شده و عملکرد آن را به خطر می‌اندازد.

_ مصرف هندوانه: مصرف هندوانه برای چند بار در هفته باعث پاکسازی مثانه از سموم ذخیره شده می‌شود. محتوای بالای آب و آنتی اکسیدان‌های موجود در هندوانه منجر به دفع مایعات و ترکیبات اضافه می‌شود.


بیشتر بخوانید


_ نوشیدن چای قاصدک: خواص دیورتیک قاصدک برای از بین بردن عفونت‌ها و التهاب مثانه، ثابت شده است. مصرف چای قاصدک مازاد مایعات بدن را دفع کرده و به دفع باکتری‌هایی که به سلامت مثانه آسیب می‌زنند، کمک می‌کند.

_ مصرف پتاسیم قبل از وعده غذایی: نوشیدنی‌های غنی از پتاسیم می‌توانند اثرات محافظتی بر روی مثانه و کلیه داشته باشند. با مصرف این گونه نوشیدنی‌ها قبل از وعده‌های غذایی، فرایند هضم بهبود یافته و حذف سموم سریع‌تر می‌شود.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، برای داشتن یک دوره پاکسازی خوب با روش‌های ذکر شده بهتر است مصرف برخی مواد غذایی را حداقل به مدت ۲ تا ۳ روز از برنامه غذایی حذف کنید. از آنجایی که این مواد غذایی باعث احتباس آب در بدن می‌شود بهتر است مصرف آن‌ها را تا حد امکان کاهش دهید. این مواد غذایی شامل نمک، قهوه، محصولات لبنی، قند، نوشیدنی‌های شیرین، گوشت قرمز و مواد غذایی فراوری شده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز