۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۱
معاون وزیر بهداشت، نظام‌مند بودن برنامه‌ها را از ویژگی‌های اصلی وزارت بهداشت قلمداد کرد و گفت: اصلاح الگوی مصرف در نظام سلامت نیازمند اصلاح فرایندها و تجمیع منابع است.
کد خبر: ۱۱۲۴۲
 

به گزارش  گروه بهداشت و درمان سرطان نیوز، بهروز رحیمی در اجلاس مشترک معاونین «بهداشت» و «توسعه مدیریت و منابع» که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، هم‌افزایی حوزه بهداشت و توسعه را برای پیشبرد اهداف نظام سلامت ضروری عنوان کرد.

وی در ادامه توجه به حوزه بهداشت را از ابتدا، دغدغه دولت سیزدهم و وزارت بهداشت مطرح کرد و گفت: طرح‌ها و برنامه‌های اجرا شده در حوزه بهداشت، همواره موجب ارتقای سلامت جامعه می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت تصریح کرد: تلاش تمامی حوزه‌های وزارت بهداشت در نهایت برای سلامت مردم است.

وی، اجرای ۴۰۴۰ پروژه بهداشتی و تکمیل و بهره‌برداری ۲۰۰۰ مورد آن را موفقیتی چشمگیر در عرصه بهداشت کشور دانست و افزود: نقش‌آفرینی حوزه بهداشت از مراقبت‌های اولیه مادر و کودک گرفته تا حماسه واکسیناسیون کرونا نشان از اهمیت آن دارد.


بیشتر بخوانید


رحیمی، حوزه بهداشت را پرچم‌دار نظام سلامت عنوان کرد و افزود: حوزه بهداشت به‌مثابه سخت‌افزاری برای اجرای برنامه‌های نرم‌افزاری نظام سلامت است.

وی، تبیین جایگاه و موفقیت‌های نظام بهداشتی کشور در رسانه‌ها را ضروری عنوان کرد و جذب ۴۳۰۰ بهورز و بیش از ۶۵۰۰ نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی اخیر وزارت بهداشت را نشان از توجه ویژه به حوزه بهداشت دانست.

معاون وزیر بهداشت، نظام‌مند بودن برنامه‌ها را از ویژگی‌های اصلی وزارت بهداشت قلمداد کرد و گفت: اصلاح الگوی مصرف در نظام سلامت نیازمند اصلاح فرایندها و تجمیع منابع است.

وی تصریح کرد: برنامه سلامت خانواده کماکان اولویت وزارت بهداشت است و معتقدیم نظام سلامت با حوزه بهداشت شأنیت می‌یابد.

رحیمی خاطرنشان کرد: کار تیمی، نشان از بهره‌گیری از خرد جمعی و مدیریت نوین در سازمان دارد و اعتماد نشان از باور و شناخت در کار تیمی است.

وی در پایان با تأکید بر اینکه شجاعت مؤلفه اصلی شفافیت است، حضور مدیران نظام سلامت در میدان و بررسی انبارها و منابع از نزدیک را ضروری دانست.

منبع: مهر

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
پیشنهاد امروز