۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۶
مطالعه جدید نشان می‌دهد؛
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد عفونت گوش که عارضه‌ای رایج در کودکان است، می‌تواند منجر به مشکلات رشد طولانی‌مدت شود.
کد خبر: ۱۱۲۳۹

به گزارش گروه بهداشت و درمان سرطان نیوز، به نقل از مدیسن نت، محققان اخیراً گزارش دادند که کم شنوایی موقت ناشی از عفونت‌های مکرر گوش می‌تواند سال‌ها بعد به تأخیر در رشد زبان و پردازش صدا منجر شود.

«سوزان نیتروئر»، محقق ارشد و استاد علوم گفتار، زبان و شنوایی دانشگاه فلوریدا، گفت: «عفونت گوش آنقدر شایع است که معمولاً نادیده گرفته می‌شود. اما باید همه عفونت‌های گوش را جدی بگیریم.»

برای این مطالعه، محققان رشد ۱۱۷ کودک ۵ تا ۱۰ ساله را دنبال کردند.

محققان دریافتند کودکانی که قبل از ۳ سالگی چندین بار دچار عفونت گوش شده‌اند، دایره واژگان کوچک‌تری دارند و برای تطبیق کلمات مشابه با مشکل مواجه می‌شوند.

کودکان مستعد ابتلاء به عفونت گوش نیز در تشخیص تغییرات در صدا‌ها مشکل داشتند، که نشانه‌ای از مشکلات در مراکز پردازش شنوایی مغز آنهاست.

نیتروئر اشاره کرد که عفونت گوش شنوایی را مختل می‌کند، زیرا مایع در پشت پرده گوش جمع می‌شود. تجمع مایعات می‌تواند بر شنوایی تأثیر بگذارد حتی اگر عفونت گوش دردناک نباشد.


بیشتر بخوانید


نیتروئر گفت: «این بدان معناست که والدین، پزشکان و مربیان باید به کودکانی که مستعد عفونت گوش هستند توجه زیادی داشته باشند، حتی اگر به نظر می‌رسد مشکلی در آن‌ها وجود نداشته باشد.»

نیتروئر در ادامه افزود: «درمان زودهنگام عفونت گوش می‌تواند به جلوگیری از تجمع این مایع کمک کند. کودکان مبتلا به عفونت مزمن گوش نیز می‌توانند از طریق لوله‌های موقتی که به تخلیه مایع کمک می‌کنند، درمان شوند.»

به گفته محققان، این کودکان باید در طول دوران تحصیلی خود از نظر تأخیر‌های رشدی بالقوه تحت نظارت باشند، زیرا برخی از کاستی‌های زبانی ممکن است خود را در کلاس‌های بعدی نشان دهند.

محققان قصد دارند با تمرکز بر روی کودکانی که به دلایل دیگر از جمله زایمان زودرس در معرض خطر تأخیر در رشد شنوایی هستند، به تحقیقات خود ادامه دهند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
پیشنهاد امروز