۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۸
معاون پرستاری وزارت بهداشت:
عبادی با بیان اینکه برنامه جذب پرستاران جدید در دستور کار قرار گرفت، گفت: پرستاران پذیرفته شده تا پایان سال به سیستم و شبکه نظام سلامت کشور افزوده می‌شوند.
کد خبر: ۱۰۶۷۱
به گزارش گروه بهداشت و درمان سرطان نیوز، عباس عبادی امروز در مراسم کشوری بزرگداشت روز پرستار که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، گفت: برای افزایش خدمت‌رسانی نیازمند توسعه خدمات سلامت‌محور در حوزه پرستاری هستیم و در این خصوص ۳ مسیر ویژه آموزشی، پژوهشی و بالینی در بیمارستان و منزل را دنبال می‌کنیم.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ذکر این نکته که در حال حاضر ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر در رشته پرستاری و ۳۵۰۰ نفر در رشته هوشبری و اتاق عمل در حال تحصیل هستند و سالانه ۲۰ درصد آن‌ها جذب می‌شوند، تاکید کرد: برنامه جذب پرستاران جدید در دستور کار معاونت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده و در همین خصوص باید اشاره کنیم که نتایج آزمون استخدامی پرستاری روز گذشته اعلام شده و پرستاران پذیرفته شده تا پایان سال به سیستم و شبکه نظام سلامت کشور افزوده می‌شوند.


بیشتر بخوانید


وی تصریح کرد: نگاهمان به شهر مشهد ویژه بوده و نگاهمان در خصوص نسبت تخت و پرستار هم متناسب با نیاز حجم بیماران و بیمارستان‌های این شهر بوده است.

معاون پرستاری وزیر بهداشت گفت: این روز‌ها در حال پرداخت کارانه سال ۱۴۰۱ پرستاران هستیم و تا این لحظه پرداخت ۴ ماهه نخست سال قبل را داشته‌ایم و مابقی مبالغ را مرحله به مرحله واریز خواهیم کرد.

عبادی افزود: خوشبختانه در مقطع تحصیلات تکمیلی ۱۳ رشته تخصصی داریم و به دنبال تخصصی‌سازی کار پرستاری با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای ارائه خدمات تخصصی بهتر و مثمرثمرتر در حوزه پرستاری هستیم و در این خصوص م یکی از الگو‌های موفق در این حوزه بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) مشهد بوده، بیمارستانی که در تربیت و پرورش پرستاران تخصصی در حوزه چشم‌پزشکی بسیار خوب عمل کرده است و معتقدیم که این پرستاران تخصصی در حوزه‌های زنان، قلب و عروق، مغز و اعصاب، سرطان، پیوند اعضا و دیگر موضوعات مرتبط با حوزه درمان هم نیاز است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
پیشنهاد امروز