۱۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۳
کریمی عنوان کرد؛
معاون درمان وزارت بهداشت، به تشریح وضعیت حوزه سلامت در برنامه هفتم توسعه کشور پرداخت.
کد خبر: ۱۰۵۰۳

به گزارش سرطان نیوز، سعید کریمی با اشاره به توجه برنامه هفتم به بحث سطح بندی خدمات، گفت: باید خدمات را بر اساس میزان نیاز مناطق ارائه کرد نه سلیقه‌ای و شخصی و توجه به این موضوع اقدامی منطقی در مسیر بهره وری است.

وی با یادآوری اینکه نظام ارجاع و پزشکی خانواده در برنامه هفتم پررنگ دیده شده، افزود: برای آینده بهداشت و درمان کشور بسیار مهم است که بتوان سلامت خانواده را در اولویت قرار داد.


بیشتر بخوانید


معاون درمان وزارت بهداشت، با اشاره به تاکید برنامه هفتم در مورد پرونده الکترونیک سلامت، ادامه داد: همه ایرانی‌ها باید پرونده الکترونیک داشته باشند در واقع در گذشته در مورد این موضوع صحبت می‌شد، اما عملیاتی و اجرایی نشد و وزارت بهداشت دولت سیزدهم از دی ماه ۱۴۰۰ عزم خود را برای انجام الکترونیک سازی سلامت جزم کرد به گونه‌ای که اکنون بیش از ۹۰ درصد نسخ به صورت الکترونیکی صادر و بحث سلامت و پرونده الکترونیک با جدیت در دستور کار قرار گرفته و وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه بر ضرورت پیش بینی آن در برنامه هفتم توسعه تاکید داشتند.

کریمی در مورد کاهش ۳۰ درصدی هزینه‌های درمان در برنامه هفتم توسعه با بیان اینکه حداکثر کاهش پرداخت هزینه‌های درمان از جیب مردم باید اتفاق بیافتد، گفت: باید منتظر مصوبه نهایی با تصویب مجلس و تأیید شورای نگهبان باشیم. تلاش خواهیم کرد بر اساس برنامه‌های ابلاغی کاهش فرانشیز توسط وزیر بهداشت حداکثر کاهش پرداخت از جیب مردم و عدالت در درمان را داشته باشیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز