۰۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۷
وزارت بهداشت ژاپن یک داروی جدید آلزایمر که عامل اصلی این بیماری را هدف قرار می‌دهد، تأیید کرده است.
کد خبر: ۹۶۰۹
 

به گزارش سرطان نیوز، داروی لکانِمَب (Lecanemab) به‌ طور مشترک در شرکت ژاپنی «ایزای» و شریک آمریکایی آن «بایوژن» درست شده است. این دارو برای آهسته‌ کردن روند پیشرفت این بیماری از طریق کاهش تجمع پروتئین «آمیلوئید بتا» در مغز طراحی شده است.

شرکت ایزای در ماه ژانویه درخواست خود برای تایید این دارو را به وزارت بهداشت ژاپن داد. این وزارتخانه بعد از اینکه هیئت کارشناسانش این دارو را در ماه اوت تایید کردند، روز گذشته (دوشنبه) تأییدیه رسمی خود را صادر کرد.

حائزان شرایط برای درمان با این دارو شامل بیمارانی می‌شوند که دارای اختلال شناختی خفیف هستند و هنوز زوال عقل نگرفته‌اند و نیز بیمارانی که در مرحله اولیه بیماری آلزایمر هستند.

این دارو قبلا در آمریکا تایید شده و هزینه میانگین آن در این کشور سالانه حدود ۲۶ هزار و ۵۰۰ دلار است. قیمت این دارو در ژاپن هنوز تعیین نشده است.


بیشتر بخوانید


لکانِمَب ممکن است تا پایان سال جاری میلادی (۲۰۲۳) در دسترس بیماران در ژاپن قرار گیرد.

براساس آمارهای رسمی در حال حاضر بیش از ۵۵ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به زوال عقل هستند و همچنین هر ساله نزدیک به ۱۰ میلیون مورد جدید ابتلا به این بیماری گزارش می‌شود.

آمار سازمان جهانی بهداشت (WHO) همچنین نشان می‌دهد که بیش از ۶۰ درصد مبتلایان به زوال عقل از کشورهای کم درآمد یا با درآمد متوسط ​​هستند.

به گفته این سازمان، زوال عقل اصطلاحی برای چندین بیماری است که بر حافظه، تفکر و توانایی انجام فعالیت های روزانه تأثیر می‌گذارند.

سازمان جهانی بهداشت همچنین در این باره اظهار کرد: این بیماری با گذشت زمان بدتر می‌شود و همچنین عمدتا افراد مسن را تحت تاثیر قرار می‌دهد اما همه افراد با افزایش سن به آن مبتلا نمی‌شوند. بیماری آلزایمر، یکی از اختلالات زیرمجموعه زوال عقل و شایع‌ترین نوع آن است.

در همین حال به گفته متخصصان، حفظ سلامت مغز برای به تاخیر انداختن ابتلا به بیماری‌های مغز و اعصاب همچون آلزایمر امری ضروریست و متخصصان تاکید دارند که با اقداماتی چون ورزش منظم و خواب کافی می‌توان سلامت مغز و حافظه را بهبود بخشید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز