۲۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۴
دفترچه انتخاب رشته منتشر شد؛
نتایج اولیه آزمون دکتری تخصصی رشته‌های داروسازی سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ به همراه دفترچه انتخاب رشته در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شد.
کد خبر: ۸۵۴۵

به گزارش سرطان نیوز، آزمون دکتری تخصصی رشته‌های داروسازی سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ روز ۲۹ تیر ۱۴۰۲ در ۱۰ قطب کلان مناطق آمایشی علوم پزشکی برگزار شد.

در این آزمون که برای نخستین بار از آزمون‌های دکتری تخصصی گروه علوم پزشکی جدا شده است، یک هزار و ۲۰ نفر شرکت کردند.

پس از برگزاری آزمون کتبی، کلید اولیه منتشر شد و پس از رسیدگی به اعتراضات کلید نهایی منتشر شده است.

داوطلبان هم اکنون می‌توانند با ورود به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی نسبت به مشاهده کارنامه علمی و پاسخنامه خود اقدام کنند.

دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی رشته‌های داروسازی سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ در رشته‌های اقتصاد و مدیریت دارو، کنترل دارو، فارماسیوتیکس، شیمی دارویی، فارماکوگنوزی، زیست فناوری دارویی، سم شناسی، داروسازی بالینی، داروسازی سنتی، داروسازی هسته‌ای، نانوفناوری دارویی، زیست مواد دارویی و شیمی مواد خوراکی و آب شناسی پزشکی منتشر شده است.


بیشتر بخوانید

جزئیات استعلام مدارک فارغ‌التحصیلی برای نامزد‌های انتخابات مجلس


پذیرفته شدگان مرحله اول باید بر اساس جدول ظرفیت پذیرش که در دفترچه انتخاب رشته منتشر شده از روز شنبه ۲۱ مرداد تا روز دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ نسبت به انتخاب اولویت‌های رشته/ محل خود از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی www.sanjeshp.ir اقدام کنند.

در صورتی که داوطلب به هر دلیل در تاریخ‌های اعلام شده موفق به انتخاب رشته/ محل نشود، از فرایند پذیرش حذف خواهد شد و مرکز سنجش آموزش پزشکی هیچگونه مسئولیتی در این زمینه ندارد.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته/ محل، ضروری است سوابق آموزشی، پژوهشی و اطلاعات مورد نیاز را از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی (www.sanjeshp.ir) بر اساس راهنمای منتشر شده وارد سامانه کنند.

لازم است داوطلبان اصل مدارک و مستندات (به ویژه پایان نامه) را جهت ارائه به گروه‌های مصاحبه کننده، به همراه داشته باشند. (تحویل مدارک و سوابق آموزشی، پژوهشی و. پس از انجام مصاحبه به کارشناسان و اساتید ضروری نیست.)

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
پیشنهاد امروز