۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۷
یافته محققان دانمارکی؛
تحقیقات جدید نشان می دهد خطر ابتلا به سرطان تخمدان در میان زنان مبتلا به "سندرم تخمدان پلی کیستیک" (PCOS) پس از یائسگی دو برابر می شود.
کد خبر: ۷۷۷۸
افزایش سرطان تخمدان در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک

به گزارش سرطان نیوز، به نقل از مدیسن نت، دکتر «کلاریسا فراندسن»، نویسنده اصلی از مرکز تحقیقات انجمن سرطان دانمارک در کپنهاگ، گفت: «نتایج ما و نتایج مطالعات قبلی باید هنگام بازنگری دستورالعمل‌ها در مورد نحوه مدیریت سلامت زنان مبتلا به PCOS در درازمدت مورد توجه قرار گیرد.»

متأسفانه غربالگری مؤثری برای تشخیص زودهنگام سرطان تخمدان وجود ندارد.

در حالی که سرطان تخمدان به اندازه سرطان سینه شایع نیست، اما سه برابر کُشنده تر است.

این مطالعه شامل تمام ۱.۷ میلیون زن متولد شده در دانمارک از ژانویه ۱۹۴۰ تا دسامبر ۱۹۹۳ بود، که مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند یا قبل از شروع مطالعه، جراحی برای برداشتن تخمدان‌ها و لوله‌های فالوپ انجام داده بودند.

تحلیل‌های بیشتری بر روی زنانی که به سن ۵۱ سالگی رسیده بودند، انجام شد که میانگین سنی در دانمارک برای یائسگی است.


بیشتر بخوانید


این مطالعه نشان داد که ۶۴۹۰ زن مبتلا به سرطان تخمدان اپیتلیال و ۲۹۹۰ زن با تومورهای مرزی تخمدان در طول دوره پیگیری متوسط ۲۶ ساله تشخیص داده شدند.

محققان دریافتند که خطر ابتلاء به سرطان تخمدان در زنان یائسه به طور قابل توجهی بیشتر از زنان بدون PCOS است.

PCOS حدود ۱۰ درصد از زنان در سنین باروری را تحت تأثیر قرار می‌دهد و می‌تواند بر شانس باردار شدن زنان تأثیر بگذارد و احتمال ابتلاء به بیماری‌های دیگر را افزایش دهد.

احتمال اینکه زنان مبتلا به PCOS مبتلا به سرطان تخمدان تشخیص داده شوند بسیار کم است. اما هرچه اطلاعات بیشتری در مورد خطرات آن وجود داشته باشد، پزشکان بهتر می‌توانند بیماران، به ویژه آنهایی که در دوران یائسگی هستند، تحت نظر بگیرند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز