۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵
نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران با اشاره به وضعیت درخشان اهدای خون ایران در میان کشورهای مدیترانه شرقی، گفت: ما امیدواریم همکاری‌های خود را با سازمان انتقال خون ایران گسترش دهیم تا در این زمینه اشتراک دانش را با سایر کشورهای منطقه نیز افزایش دهیم.
کد خبر: ۷۴۷۹
 

به گزارش سرطان نیوز، دکتر سیدجعفر حسین در همایش روز جهانی اهدای خون، گفت: هر سال ۱۴ ماه ژوئن همه کشورها در سراسر جهان روز جهانی اهدا کنندگان خون را جشن می‌گیرند. کمپین امسال بر بیمارانی متمرکز است که به حمایت مادام‌العمر تزریق خون یا داروهای مشتق از پلاسما نیازمند هستند.

وی با اشاره به اینکه اهدای خون سالانه جان میلیون‌ها نفر را نجات می‌دهد، تصریح کرد: خون و محصولات آن می‌تواند به زنان مبتلا به خونریزی مرتبط با بارداری و زایمان، کودکان مبتلا به کم خونی شدید، بیماران مبتلا به اختلالات ارثی مانند تالاسمی، قربانیان تروما و شرایط اضطراری و بلایا کمک کند.

وی افزود: بسیاری از کشورهای منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی با چالش‌هایی در تهیه خون کافی و در عین حال تضمین کیفیت و سلامت آن بویژه در مواقع اضطراری و بحران‌های بشر دوستانه مواجه هستند. اهداکنندگان خون داوطلبانه و بدون چشمداشت مادی، می‌توانند از طریق اهدا مستمر، خون کافی را برای تامین نیازهای بیماران تضمین کنند.

او در ادامه تاکید کرد: روز جهانی اهدای خون از اهدا کنندگان خون داوطلبانه و بدون چشمداشت مادی بخاطر هدایای نجاتبخش و افزایش آگاهی در مورد نیاز جهانی به خون سالم در ارائه مراقبت‌های بهداشتی و نقش مهمی که اهدای مستمر و داوطلبانه در دستیابی به هدف پوشش همگانی سلامت ایفا می‌کند، تشکر می‌کنیم.


بیشتر بخوانید


وی با اشاره به اینکه هر اهدای خون یا پلاسما یک هدیه ارزشمند است، اظهار کرد: این کمپین نقشی را که هر فرد می‌تواند با دادن هدیه ارزشمند خون یا پلاسما بطور مستمر برای اطمینان از عرضه سالم و پایدار خون و فرآورده‌های خونی برای همه بیماران نیازمند داشته باشد، برجسته کند.

وی افزود: بهبود دسترسی به خون و داروهای مشتق از پلاسما به عنوان بخشی از پوشش همگانی سلامت امری ضروری است. کشورها باید منابع کافی را فراهم کنند و سیستم‌ها و زیرساخت‌ها را برای افزایش جمع‌آوری خون و پلاسما از اهداکنندگان داوطلبانه و بدون چشمداشت مادی با مراقبت از کیفیت اهدا کنندگان و راه‌اندازی سیستم‌هایی برای نظارت در زنجیره تامین خون و پلاسما و استفاده بالینی از آن را مستقر کنند.

جعفر حسین ادامه داد: سازمان انتقال خون ایران که مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت است، مجدانه تلاش می‌کند تا دسترسی افراد نیازمند به خون و فرآورده‌های خونی سالم را بهبود بخشد. تلاش‌های ارزنده سازمان انتقال خون ایران این کشور را به یکی از قوی‌ترین کشورهای منطقه مدیترانه شرقی از نظر دانش و تجربیات اهدای خون تبدیل کرده است.

وی در خاتمه تاکید کرد: ما امیدواریم همکاری‌های خود را با سازمان انتقال خون ایران گسترش دهیم تا در این زمینه اشتراک دانش را با سایر کشورهای منطقه نیز افزایش دهیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز