۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۶
معاون وزیر بهداشت عنوان کرد؛
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: به دنبال فراهم سازی شرایط ماندگاری پزشکان متخصص در مناطق کم برخوردار هستیم.
کد خبر: ۵۰۵۲
بهره مندی عادلانه مردم از سبد سلامت/نگاه ویژه به مناطق محروم

به گزارش سرطان نیوز، بهروز رحیمی، با اشاره به اینکه وزارت بهداشت در چهار دهه اخیر، گام‌های بلندی در مسیر ارتقای سلامت برداشته است، اظهار داشت: وزارت بهداشت در تمام فعالیت‌های خود رویکرد عدالت محوری را دنبال می‌کند و اولویت آن ایجاد دسترسی آسان و ارزان مردم به خدمات بهداشتی و درمانی و بهره‌مندی عادلانه مردم از سبد سلامت است.

وی با بیان اینکه هدف از مولدسازی اموال مازاد دولت تسریع در پیشرفت کشور است، افزود: نگاه ویژه مجلس شورای اسلامی به بودجه حوزه سلامت برای ارتقا کیفیت خدمات ارائه شده به مردم در اقصی نقاط کشور ضروری است.

رحیمی، رفع مشکلات بهداشت و درمان مناطق محروم را در دستور کار دولت و وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: به دنبال فراهم سازی شرایط ماندگاری پزشکان متخصص در مناطق کم برخوردار هستیم.

وی با بیان اینکه دستاوردهای افتخارآمیز نظام سلامت بعد از انقلاب اسلامی در حافظه تاریخی مردم باقی خواهد ماند، محرومیت‌زدایی را یکی از اهداف دولت عنوان کرد و افزود: باید توجه ویژه‌ای به حوزه بهداشت داشته باشیم و نظام شبکه را که یکی از ارکان اصلی نظام سلامت است، تقویت کنیم.


بیشتر بخوانید


معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در پیش نویس برنامه هفتم توسعه در حوزه سلامت تلاش شده است در همه زمینه‌های حوزه بهداشت و درمان چابک سازی اتفاق بیافتد، گفت: بهبود و سرعت بخشی در ارائه خدمات، به خصوص حوزه بهداشت مانند احیای نظام شبکه، نظام ارجاع، پزشک خانواده، تأمین به‌موقع دارو برای مردم و…، باید در حوزه سلامت با دقت مورد بررسی و اصلاح قرار گیرد.

وی با تأکید بر این نکته که پایداری خدمات سلامت در کشور باید در برنامه هفتم توسعه به‌خوبی دیده شود، اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه باید به نحوی تدوین و برنامه ریزی شود که بار هزینه‌های بهداشتی و درمانی از دوش مردم برداشته شده و در اقصی نقاط کشور دسترسی به حوزه‌های مختلف نظام سلامت ممکن باشد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز