۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۶
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت گفت: کسی که در جشنواره رازی جایزه می‌گیرد، از نظر اخلاق در پژوهش ارزیابی شده است و اگر در سال‌های آینده تخلف پژوهشی اثبات شود، دوباره در کمیته اخلاق در پژوهش وزارتی بررسی می‌شود.
کد خبر: ۴۶۹۲

به گزارش سرطان نیوز، به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر یونس پناهی در کنفرانس مطبوعاتی برگزاری بیست و هشمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی در پاسخ به این سؤال که آیا در جشنواره به موضوعات اخلاق در پژوهش نیز توجه می‌شود یا خیر؟ گفت: یکی از جدی‌ترین مسائلی که در پژوهش مورد توجه قرار می‌گیرد، رعایت مباحث و مشکلات مربوط به اخلاق است. همه پژوهشگران و شرکت‌های فناور در کمیته اخلاق وزارتی که زیر نظر معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت است، مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند و تأییدیه آن‌ها را دارند.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت افزود: بنابراین وقتی کسی در جشنواره رازی جایزه می‌گیرد، از نظر اخلاق در پژوهش ارزیابی شده است. اگر فردی یا پژوهشی یا شرکت دانش‌بنیانی مشکلی داشته باشد که همکاران کمیته اخلاق در پژوهش آن‌ها را تأیید نکنند، جایزه نخواهند گرفت.


بیشتر بخوانید


دکتر پناهی درباره این‌که اگر در آینده مشخص شود یکی از برگزیدگان از نظر اخلاق در پژوهش دچار مشکل بوده است، آیا دبیرخانه جشنواره با آن برخورد خواهد کرد؟ گفت: ارزیابی‌ها همیشه ارزیابی فعل و گذشته است و در مورد آینده پیش‌بینی سخت است.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت افزود: اگر در سال‌های آینده نیز تخلف پژوهشی اثبات شود که البته الان این احتمال به دلیل دقت‌های زیاد، خیلی ضعیف است؛ مجدد به کمیته اخلاق برمی‌گردد و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز