۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۴
مطالعه جدید نشان می دهد؛
دو مطالعه جدید نشان می‌دهند که تقویت‌کننده‌های واکسن کووید۱۹ به‌روزرسانی شده که برای انواع اومیکرون در حال ظهور طراحی شده‌اند، به نظر نمی‌رسد محافظت بهتری نسبت به واکسن اصلی ارائه دهند.
کد خبر: ۴۵۸۳

دوزهای یادآور دوظرفیتی واکسن کووید محافظت اضافی ایجاد نمی کنند

به گزارش سرطان نیوز، بر اساس یک مطالعه آزمایش خون که توسط دکتر «دیوید هو»، پروفسور میکروبیولوژی و ایمونولوژی از دانشگاه کلمبیا، انجام شد، واکسن‌های تقویت‌کننده‌های دوظرفیتی mRNA جدید تولید شده فقط به ویروس کووید ۱۹ و همچنین واکسن‌های دوره موج اول حمله می‌کنند.

بر اساس مطالعه دیگری که توسط دکتر «دان باروک»، مدیر مرکز تحقیقات ویروس شناسی و واکسن در مرکز پزشکی بث ایزرئیل دیکانس بوستون انجام شد، واکسن‌های دو ظرفیتی همچنین نتوانستند سطوح آنتی بادی بالاتر یا پاسخ ایمنی بهتری نسبت به واکسن‌های اصلی کووید ۱۹ ایجاد کنند.

به گفته محققان، «این دو مطالعه با هم نشان می‌دهند که با این ویروس به سرعت در حال تکامل، واکسن‌های توسعه‌یافته برای سویه‌های مختلف تفاوت زیادی از نظر محافظت ایجاد نمی‌کنند».

کارشناسان می‌گویند به نظر می‌رسد که سیستم ایمنی انسان پس از قرار گرفتن در معرض اولین واکسن‌های mRNA کووید، به‌جای جهش‌های جدید که توسط سویه های جدیدتر اتفاق می‌افتد، آماده پاسخگویی به جنبه‌هایی از سویه اصلی کووید هستند که در همه سویه ها مشترک است.

نتیجه این دو مطالعه این است که افراد افزایش موقتی در آنتی بادی‌های کووید ۱۹ را از یک تقویت کننده دو ظرفیتی دریافت خواهند کرد، اما آنتی بادی‌ها لزوماً در هدف قرار دادن انواع جدیدتر بهتر نیستند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز