۲۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶
گزارش جدید محققان؛
بر اساس آخرین آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، درصد زنان آمریکایی که تا به حال صاحب فرزند شده‌اند مجددا کاهش یافته است.
کد خبر: ۴۵۳۶
تداوم سیر نزولی نرخ زاد و ولد در آمریکا

به گزارش سرطان نیوز، به نقل از مدیسن نت، در گزارش اخیر آمده است: «درصد کمتری از زنان ۱۵ تا ۴۴ ساله در سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ (۵۲.۱ درصد) در مقایسه با زنان ۱۵ تا ۴۴ ساله در سال‌های ۲۰۱۱-۲۰۱۵ (۵۴.۹ درصد) دارای فرزند شده اند.

کاهش روند پدر شدن در مردان نیز مشاهده می‌شود. در این گزارش آمده است که از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹، ۳۹.۷ درصد از پسران و مردان ۱۵ تا ۴۴ ساله صاحب فرزند شده اند، در مقایسه با ۴۳.۸ درصد در طی سال‌های ۲۰۱۱-۲۰۱۵.

به گفته نویسندگان این مقاله، به طور کلی، نرخ زاد و ولد برای آمریکایی‌ها طی پنج دهه گذشته به شدت کاهش یافته است: بین سال‌های ۱۹۷۶ تا ۲۰۱۸، میانگین تعداد کودکانی که به ازای هر زن متولد شده‌اند، از سه فرزند به دو فرزند کاهش یافته است.

تا سال ۲۰۱۹، میانگین زنان ۱۵ تا ۴۹ ساله، ۱.۳ فرزند به دنیا آورده بودند و میانگین مردان نیز ۰.۹ فرزند داشتند.


بیشتر بخوانید


این مطالعه جدید نشان می‌دهد که زنان آمریکایی تمایل دارند اولین فرزندشان را در اواخر عمر باروری خود داشته باشند.

بر اساس این گزارش که بر اساس یک نظرسنجی ملی از تقریباً ۲۱۵۰۰ آمریکایی ۱۵ تا ۴۹ ساله انجام شد، میانگین سنی برای به دنیا آوردن اولین فرزند در سال ۲۰۱۹ برای زنان حدود ۲۴ سال و برای مردان ۲۷ سال بود. احتمال اینکه یک زن اولین فرزندش را در سن ۴۰ سالگی بدنیا آورد از ۸۳ درصد در سال‌های ۲۰۱۱-۲۰۱۵ به ۸۱ درصد در سال ۲۰۱۹ کاهش یافت. کاهش مشابهی برای مردانی که در سن ۴۰ سالگی پدر می‌شوند مشاهده شد: از ۷۸ درصد در سال‌های ۲۰۱۱-۲۰۱۵ به ۷۲ درصد در سال ۲۰۱۹.

بر اساس این گزارش، دلایل این روندها بسیار است: دسترسی بهتر به پیشگیری از بارداری، زنان بیشتری به دنبال تحصیلات عالی هستند، ورود و ماندن بیشتر زنان در نیروی کار، تغییر ارزش‌های خانوادگی، بی ثباتی روابط و نگرانی در مورد مسائل مالی شخصی و هزینه بالا تربیت فرزند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز