۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰
مدیر عامل یک شرکت سلول درمانی گفت: مطالعات بالینی تحت نظر سازمان غذا و دارو انجام شده اند و با اخذ مجوز در بازار توزیع و عرضه خواهد شد.
کد خبر: ۴۳۰۳
 
به گزارش سرطان نیوز، مهدی هادی، مدیر عامل یک شرکت سلول درمانی گفت: نمونه برداری از قسمت پوست سالم بیماران لک و پیس انجام و سپس با کشت و تکثیر به خود بیمار و در قسمت های مد نظر تزریق خواهد شد.
 
به گفته وی در گذشته بیماری با پماد خاصی کنترل می شد، اما الان با تولید محصول در حوزه سلول درمانی بیماری افراد قطعی درمان خواهد شد. در حال حاضر لایه روی پوست بیمار دارای لک و پیس  برداشته می شود. سپس در مرحله بعدی سلول های تولید رنگ دانه را برداشته و تکثیر می کنیم. پس از آن بر روی قسمتی از پوست بیمار که رنگ دانه های خود را از دست داده و باعث بروز لک شده است،  با دقت کافی تزریق خواهد شد.
 
او ادامه داد: مطالعات بالینی تحت نظر سازمان غذا و دارو انجام شده اند و محصول با اخذ مجوز در بازار توزیع و عرضه خواهد شد. یکی از مشکلات ما برای تولید محصولات، تهیه مواد اولیه آن ها بوده که با هزینه های زیاد وارد شده اند.
بیشتر بخوانید
مدیر عامل این شرکت سلول درمانی افزود: قیمت محصولات سلول درمانی بالا و قدرت خرید آن ها توسط بیماران کم بود. با تولید ماده اولیه تسریع کننده رشد سلول ها، محصولات سلول درمانی را در کشور تولید کردیم و برنامه ریزی برای صادرات به کشورهای دیگر انجام شد. به تازگی مذاکراتی جهت صادرات مواد اولیه محصولات سلول درمانی با هند انجام  شده است.
 
هادی گفت: محصولات سلول درمانی حاصل سلول های زنده انسان هستند که با هزینه های بالایی تولید می شوند و کشورهای معدودی از جمله ایران این محصولات را تولید می کنند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز