۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۹
دستاورد جدید محققان؛
طبق نتایج یک آزمایش بالینی، یک داروی نسبتاً جدید باعث افزایش میزان بقا برای زنان مبتلا به نوع خاصی از سرطان سینه پیشرفته که به سایر درمان ها پاسخ نداده اند، می شود.
کد خبر: ۳۸۶۲
داروی جدید سرطان سینه احتمال زنده ماندن بیماران را افزایش می دهد

به گزارش سرطان نیوز، به نقل از مدیسن نت، داروی آنتی بادی هدفمند موسوم بهTrastuzumab Deruxtecan (T-DXD)، که تحت نام تجاری Enhertu فروخته می شود، به طور چشمگیری از یک داروی آنتی بادی قدیمی تر در یک کارآزمایی بهتر عمل کرد و تعداد ماه هایی را که زنان بدون پیشرفت سرطان خود زنده مانده بودند، چهار برابر کرد.

T-DXD همچنین نسبت به شیمی درمانی استاندارد، تعداد ماههای بقا بدون پیشرفت بیماری را بیش از دو برابر افزایش داده و خطر مرگ را ۳۴ درصد کاهش می دهد.

T-DXD با هدف کمک به بیمارانی که مبتلا به سرطانهای سینه HER۲ مثبت هستند، استفاده می شود.

HER۲ پروتئینی است که باعث رشد سلولهای سرطانی سینه می شود. حدود ۲۰ درصد از بیماران دارای تومورهایی با سطح بالاتر HER۲ هستند.


بیشتر بخوانید


T-DXD از طریق ترکیب یک آنتی بادی به نام Trastuzumab با یک داروی شیمی درمانی به نام Deruxtecan یک پانچ یک-دو در سلولهای سرطانی سینه ایجاد می کند.

قسمت آنتی بادی T-DXD با گیرنده های HER۲ بر روی تومور سرطان سینه متصل می شود و توانایی پروتئین در تقویت رشد سرطان را مسدود می کند.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده T-DXD را در سال ۲۰۱۹ به عنوان یک درمان برای بیمارانی که سرطان سینه آنها با وجود درمان های قبلی با سایر داروهای سرطانی به پیشرفت خود ادامه داده بود، تایید کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز