۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۳
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران گفت: کمبود دارو را از سال گذشته هشدار داده بودیم، اما گفتند سیاه نمایی می‌کنید.
کد خبر: ۳۷۴۷
هشدار کمبود دارو را سیاه نمایی دانستند/واکنش به افزایش مصرف دارو

به گزارش سرطان نیوز، ایرج خسرونیا، در واکنش به ادعای مصرف بیش از اندازه دارو در هشت ماه نخست امسال که باعث بروز کمبود دارو در کشور شده است، افزود: من با این نظریه مخالفم، زیرا مصرف دارو به خصوص آنتی بیوتیک‌ها در ایران نسبت به سایر کشور‌ها بیشتر است و هیچ فرقی با سال‌های گذشته ندارد.

وی در توضیح دلایل بروز کمبود‌های دارویی در کشور، گفت: مشکلاتی که در هدم کنترل بازار دارو پیش آمد و همچنین، سهل انگاری بعضی از شرکت‌های تولید دارو و وارد کنندگان دارو، باعث شد که در تأمین مواد اولیه تولید دارو با مشکل و کمبود مواجه شویم که عمدی یا غیرعمدی بودن آن مشخص نیست.


بیشتر بخوانید

 دو دلیل بروز کمبود دارو/ اگر طرح «دارویاری» اجرا نمی شد


خسرونیا ادامه داد: از سوی دیگر، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نیز در مدیریت بازار دارویی کشور اهمال کردند.

وی با عنوان این مطلب که از سال گذشته همه می‌گفتند خطر کمبود دارو وجود دارد، گفت: متأسفانه این هشدار را سیاه نمایی تلقی کردند، اما دیدیم که دچار کمبود شویم.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، به قاچاق دارو نیز اشاره کرد و افزود: قاچاق دارو به کشور‌های همسایه و اطراف، یکی دیگر از دلایل بروز کمبود دارو در کشور بود.

خسرونیا در خصوص اثرات اجرای طرح دارویاری نیز گفت: این طرح روی کاغذ خوب بود، اما در اجرا با مشکلاتی برای بیماران همراه بوده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز