۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۱
دبیرکل سندیکای تولید کنندگان سُرنگ و سر سوزن ایران، نسبت به ورشکستگی و تعطیلی تعدادی از کارخانه‌های سُرنگ سازی در کشور هشدار داد.
کد خبر: ۳۶۸۵

به گزارش سرطان نیوز، خدایار عینی گفت: در شرایط کنونی ۳ برابر نیاز کشور، سرنگ و متعلقات آن را تولید می‌کنیم و از این حیث، نه تنها کمبودی نداریم که برعکس، انبار‌های کارخانجات تولیدی پُر از سرنگ است.

وی با عنوان این مطلب که کارخانجات سرنگ سازی کشور با یک سوم ظرفیت مشغول تولید هستند، افزود: از اول انقلاب، تولید سرنگ در کشور آغاز شده و توانسته ایم به تولید کننده این کالای استراتژیک در منطقه تبدیل شویم.

عینی با اشاره به فعالیت ۲۵ کارخانه سرنگ سازی در کشور، تاکید کرد: متأسفانه از این تعداد، ۵ کارخانه ورشکسته شده اند.

وی با انتقاد از ورود بخش دولتی به عرصه تولید سرنگ در کشور، افزود: از وقتی که دو نهاد عمومی و دولتی وارد این عرصه شدند، کارخانه‌های سرنگ سازی دچار مشکل شده اند.

به گفته عینی، علاوه بر ۵ کارخانه‌ای که ورشکسته شده اند، ۵ کارخانه دیگر نیز درخواست ورشکستگی داده اند.

دبیرکل سندیکای تولید کنندگان سرنگ و سر سوزن ایران ادامه داد: وزارت بهداشت یک نهاد نظارتی در حوزه سلامت است و نباید وارد حوزه تولید کالا‌های سلامت شود.

عینی به دوران کرونا گریز زد و گفت: در دوران کرونا می‌توانستیم بیشترین صادرات سرنگ و متعلقات آن را به کشور‌های منطقه و اروپا داشته باشیم. اما، اجازه صادرات داده نشد.

وی افزود: از دهه هفتاد تا نیمه‌های دهه هشتاد، بیشترین صادرات سرنگ را داشتیم. اما، الان میزان صادرات به صفر رسیده است.

عینی با اعلام اینکه میزان مصرف سرنگ در کشور سالانه ۸۰۰ میلیون تا یک میلیارد عدد است، گفت: ما ۳ برابر این مقدار را تولید می‌کنیم و می‌توانیم تنها صادر کننده سرنگ به کشور‌های همسایه و منطقه باشیم. زیرا، به غیر از ترکیه، کشور دیگری در منطقه کارخانه سرنگ سازی ندارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز