۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۸
گزارش‌ها حاکی از آن است که به دنبال سیگنال‌های پکن برای تغییر قوانین مربوط به کروناویروس، جستجوها برای خرید تجهیزات پزشکی و حیات بخش افزایش یافته است.
کد خبر: ۳۴۹۹
 

به گزارش سرطان نیوز، با تشدید نگرانی و ناامیدی از اقدامات پکن برای مهار شیوع فزاینده کروناویروس، تقاضا برای خرید تجهیزات پزشکی همچون دستگاه‌های تنفس مصنوعی و کپسول اکسیژن در بین شهروندان چین افزایش یافته است.

بیش از ده‌ها فروشگاه آنلاین تجهیزات پزشکی در مصاحبه با فایننشال تایمز اظهار داشتند: فروش تجهیزاتی که برای تشخیص یا درمان علائم کووید-۱۹ استفاده می‌شود از یازدهم نوامبر و زمانیکه مقامات چین مدت زمان قرنطینه را برای افرادی که در تماس نزدیک با بیمار هستند یا مسافران بین المللی کوتاه ‌تر کرده، افزایش یافته است.

"مایکل هوانگ"، مالک یک صندوق خصوصی مستقر در هانگژو، چند ساعت پس از اعلام قوانین جدید در پکن، چند صد دلار برای خرید دستگاه تنفس مصنوعی و کپسول اکسیژن برای پدر ۷۴ ساله خود هزینه کرد.


بیشتر بخوانید


وی گفت: با افزایش آمار مبتلایان، بیمارستان‌ها با کمبود تخت برای پذیرش بیماران مواجه خواهند شد و اگر نتوانم پدرم را در اورژانس بستری کنم باید مطمئن باشم که شرایط برای درمان او در خانه فراهم است.

"یانژونگ هوانگ"، یکی از اعضای شورای روابط خارجی در نیویورک گفت: این باور عمومی وجود دارد که وقتی پکن از اجرای سیاست "کووید صفر" دست بردارد، بیمارستان‌های چین مملو از بیماران آلوده به ویروس خواهند شد.

سویه غالب اُمیکرون باعث شده افراد کمتر به نوع شدید بیماری کووید مبتلا شوند و جان خود را نسبت به سویه‌های قبلی از دست بدهند. با این حال، این ویروس تهدید قابل توجه برای جمعیت سالمند چین است. تقریبا یک سوم از افراد بالای ۶۰ سال دوره تزریق سه دُز واکسن کووید را تکمیل نکرده‌اند.

به گزارش فایننشال تایمز، علاوه بر کاهش دوره قرنطینه، مقامات چین اعلام کردند دیگر ردیابی افرادی که در تماس نزدیک سطح دو با بیماران مبتلا به کووید بوده‌اند، انجام نمی شود. این اقدامات، با هدف کاهش فشار بر سیستم متمرکز قرنطینه به عنوان گامی آزمایشی در جهت اولویت قرار گرفتن رشد اقتصادی بر کنترل همه‌گیری در نظر گرفته می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز