۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۳
وزیر بهداشت مطرح کرد؛
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ممنوعیت واگذاری داروخانه های دولتی به بخش خصوصی، خبر داد و بر افزایش تولید و صادرات دارو تاکید کرد.
کد خبر: ۳۳۳۷
ممنوعیت واگذاری داروخانه های دولتی به بخش خصوصی

به گزارش سرطان نیوز، بهرام عین اللهی، ظهر امروز (چهارشنبه ۲۶ آبان ماه) در همایش معاونان غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در سالن رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، با اشاره به طرح دارویار اظهار کرد: این طرح جلوی تخصیص بی حساب و کتاب ارز ترجیحی، تعارض منافع و قاچاق دارو را گرفت.

وی با بیان اینکه ما تابع قانون هستیم، تصریح کرد: نمایندگان مجلس شرط کرده بودند که قیمت دارو نباید افزایش یافته و نرخ آن باید مانند شهریور سال ۱۴۰۰ باشد که بهترین راه برای تحقق آن اجرای طرح دارویار بود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در طرح دارویار همه اجزا برنامه ریزی و پیش بینی شده بود، تصریح کرد: مبحث دارو، بسیار پیچیده است و از همه کسانی که صنایع دارویی را در این شرایط سرپا نگه داشتند، قدردانی می‌کنیم چراکه تحریم‌ها را بی اثر کردند.

عین اللهی ضمن تاکید بر اینکه در سازمان غذا و دارو تعارض منافع و سواستفاده، خط قرمزما محسوب می‌شود، تصریح کرد: مسئولان غذا و دارو در مرکز و استان‌ها بدانند که کوچک‌ترین سوءاستفاده تحمل نخواهد شود و اغماضی هم صورت نخواهد گرفت.


بیشتر بخوانید

 مطالبات داروخانه‌های سرپایی و مستقل تا شهریور پرداخت شد


وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ضرورت ورود بخش خصوصی به حوزه تولید دارو تاکید کرده و گفت: باید از کشور وارد کننده دارو به کشور صادر کننده دارو تغییر جهت دهیم.

عین اللهی با تاکید بر اینکه برای داروسازان منافع ملی باید در اولویت باشد نه منافع محلی، گفت: فرآیند توزیع دارو باید بر اساس آمایش سرزمینی صورت گیرد.

وی همچنین تاکید کرد: باید سیستم‌های نوین نظارتی در سازمان غذا و دارو مورد استفاده قرار گرفته و نظارت‌ها مستمر باشد و هیچ داروخانه بخش دولتی به بخش خصوصی واگذار نشود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان عنوان کرد: در شرایط فعلی باید در تمام زمینه‌های بهداشتی و درمانی، به صورت جهادی و شبانه روزی کار کنیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز