۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۳
یافته پژوهشی محققان؛
یک مطالعه جدید نشان می دهد واکسینه شدن برای کووید۱۹ در دوران بارداری سطوح بالاتری از آنتی بادی را برای مادر و نوزاد نسبت به ابتلا به کووید۱۹ ایجاد می کند.
کد خبر: ۳۲۵۲

واکسن کووید ۱۹ برای مادر و نوزاد حفاظت خوبی ایجاد می کند

به گزارش سرطان نیوز، هنگامی که زنان باردار واکسن کووید ۱۹ دریافت کردند، محققان دریافتند که غلظت آنتی بادی این زنان ۱۰ برابر بیشتر از آنهایی است که به کووید ۱۹ مبتلا شده بودند.

تیم تحقیق از بیمارستان کودکان فیلادلفیا و دانشگاه پنسیلوانیا، ۱۵ روز پس از اولین دوز واکسن در زنان، آنتی بادی‌ها را شناسایی کردند.

دکتر «داستین فلانری»، نویسنده اول مطالعه، گفت: «این یافته‌ها نشان می‌دهد که واکسیناسیون کووید ۱۹ نه تنها محافظت قوی برای مادران در دوران بارداری ایجاد می‌کند، بلکه غلظت آنتی‌بادی‌های بالاتری نسبت به عفونت کووید ۱۹ برای نوزادان هم فراهم می‌کند».

وی در بیانیه خبری بیمارستان گفت: «با توجه به اینکه بارداری یک عامل خطر برای کووید ۱۹ شدید است، این مطالعه نشان می‌دهد که افراد باردار باید برای محافظت از خود و نوزادان خود واکسینه شوند.»

محققان داده‌های بیمارانی که بین ۹ آگوست ۲۰۲۰ تا ۲۵ آوریل ۲۰۲۱ در بیمارستان پنسیلوانیا زایمان کرده بودند، مورد مطالعه قرار دادند.

سرم خون بند ناف ۵۸۵ زن باردار که دارای آنتی بادی کووید بودند مورد ارزیابی قرار گرفت.

از این میان، ۱۶۹ بیمار واکسینه شده بودند اما به کووید ۱۹ مبتلا نشده بودند، در حالی که ۴۰۸ بیمار به کووید مبتلا شده بودند اما واکسینه نشده بودند.

بیش از ۹۵ درصد از نوزادان، آنتی بادی در خون بند ناف خود داشتند. سطح آنتی بادی در نوزادان تازه متولد شده در گروه واکسینه شده ۱۰ برابر بیشتر از گروه مبتلا به کووید ۱۹ بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز