۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۶
قرار گرفتن در معرض سموم محیطی ممکن است ریشه افزایش اختلالات عصبی باشد.
کد خبر: ۲۸۲۸

به گزارش سرطان نیوز،قرار گرفتن در معرض سموم محیطی ممکن است ریشه افزایش اختلالات عصبی باشد.
 
 پزشکان آمریکایی هشدار ‌دادند که افزایش چشمگیر موارد ابتلا به اختلالات عصبی مانند بیماری پارکینسون و آلزایمر می‌تواند ناشی از قرار گرفتن در معرض سموم محیطی باشد که در همه مناطق وجود دارند و همچنان ناشناخته هستند.
 
انسان‌ ممکن است در حین کار، بازی، خواب و یادگیری با ۸۰ هزار نوع مواد شیمیایی سمی یا بیشتر مواجه شود. این مقدار به میزانی است که نه تنها تعیین تاثیرات آنها روی یک فرد بلکه نحوه تعامل آنها یا تاثیرات جمعی آنها بر سیستم عصبی در طول یک عمر تقریبا غیرممکن است.
 
قرار گرفتن در معرض برخی از سموم محیطی با توجه به گسترش مواد پلاستیکی و آلاینده‌های شیمیایی و همچنین رویکردهای نظارتی مانند آنچه در ایالات متحده مرسوم است، اجتناب ناپذیر است.
 
در ایالات متحده، جوامع رنگین پوست، افراد بومی و خانواده‌های کم درآمد به احتمال زیاد در معرض آلاینده‌های بی‌شماری از طریق آب ناسالم، مشاغل تولیدی و کشاورزی، زندگی در نزدیکی جاده‌ها و کارخانه‌های صنعتی و سایر خطرات قرار دارند.
 
به گزارش روزنامه گاردین، اطلاعات بسیار کمی در مورد تاثیر این مواد بر اختلالات مغز و سیستم عصبی وجود دارد، اما متخصصان هم نظرند که عامل ژنتیک و افزایش سن به طور کامل فاکتور افزایش شدید موارد ابتلا به بیماری‌هایی مانند آلزایمر، پارکینسون و اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) نیستند.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز