۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۷
ورزش کردن می‌تواند از بسیاری جهات برای کودکان مفید باشد، اما همه ورزش‌ها در مورد استخوان‌ها به یک اندازه مفید نیستند.
کد خبر: ۲۶۶۲

به گزارش سرطان نیوز، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که اگر کودکان در ورزش‌های چند جهته مانند فوتبال یا بسکتبال به جای فعالیت‌های یک جهتی مانند دویدن شرکت کنند، استخوان‌های سالم‌تری خواهند داشت.

محققان خاطرنشان کردند که ترکیب انواع ورزش‌ها باهم، به جای تمرکز بر یک ورزش کمتر منجر به آسیب می‌شود.

«استوارت واردن»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه ایندیانا، گفت: «داده‌های ما نشان می‌دهد که انجام ورزش‌های چند جهته در جوانی در مقایسه با تخصص در یک ورزش، مانند دویدن، خطر آسیب استخوانی فرد را با ایجاد اسکلت بزرگ‌تر و قوی‌تر کاهش می‌دهد.»

واردن می‌گوید: «یک تصور غلط رایج وجود دارد که بچه‌ها برای موفقیت در سطوح بالاتر باید در یک رشته ورزشی تخصص داشته باشند. با این حال، داده‌های اخیر نشان می‌دهد که ورزشکارانی که در سنین پایین تخصص دارند، در معرض خطر بیشتری از آسیب ناشی از ورزش بیش از حد هستند و احتمال کمتری دارد که به سطوح بالاتر مسابقات پیشرفت کنند.»

برای این مطالعه، محققان از تصویربرداری با وضوح بالا برای بررسی استخوان‌های ساق پا زنانی که در مسابقات دوی صحرایی شرکت می‌کنند، استفاده کردند. این ورزشکاران اغلب دچار آسیب‌های ناشی از فشار استخوانی می‌شوند.

محققان دریافتند زنانی که در جوانی در ورزش‌های دو و چند جهته شرکت می‌کردند در مقایسه با همتایان خود که فقط می‌دویدند، ۱۰ تا ۲۰ درصد استحکام استخوانی بیشتری داشتند.

علاوه بر این، اسکن‌ها نشان داد افرادی که در جوانی ورزش‌هایی مانند فوتبال یا بسکتبال انجام داده‌اند، ساختار و استحکام استخوانی بهتری نسبت به افرادی که صرفاً می‌دویدند، شنا می‌کردند یا دوچرخه‌سواری می‌کردند، داشتند.

واردن در بیانیه خبری دانشگاه گفت: «تخصص در یک رشته ورزشی در سنین بسیار پایین به این معنی است که آن‌ها بیشتر در معرض آسیب هستند و در سطوح دانشگاهی و حرفه‌ای موفق به پیشرفت نمی‌شوند.»

واردن توصیه کرد که باید به ورزشکاران جوان فرصت داده شود تا رشد و پیشرفت مناسبی داشته باشند و حداقل تا سال اول دبیرستان تخصصی نشوند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز