۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۳
معاون وزیر بهداشت:
معاون درمان وزارت بهداشت، بر آمادگی وزارت بهداشت با بیان اینکه در حوزه پزشکان با کمبود روبرو هستیم گفت: باید سالانه ۳ هزار و ۵۰۰ فارغ التحصیل پزشکی در کشور داشته باشیم.
کد خبر: ۱۹۷۵

باید سالانه ۳ هزار و ۵۰۰ فارغ التحصیل پزشکی در کشور داشته باشیم

به گزارش سرطان نیوز، سعید کریمی در جمع خبرنگاران استان قزوین که در حاشیه بازدید از بیمارستان شهدای آبیک انجام شد اظهار کرد: یکی از اصلی ترین معضلات استان قزوین در حوزه بهداشت و درمان ماندگاری پزشکان در این منطقه است.

وی بیان کرد: در استان قزوین ماندگاری پزشکان به دلیل مشکلات رفاهی خوب نیست و مسئولین جدید به دنبال رفع این مشکل هستند.

معاون درمان وزارت بهداشت عنوان کرد: باید شرایطی در استان قزوین فراهم شود تا ماندگاری پزشکان در مناطق کمتر برخوردار افزایش یابد.

وی با اشاره به مشکلات بیمارستان شهدای آبیک بیان کرد: با توجه به زمینی که فراهم شده باید به زودی با تخصیص منابع مورد نیاز طرح توسعه بیمارستان آبیک اجرا شود.

کریمی تاکید کرد: خدمت رسانی بیمارستان شهدای آبیک باید افزایش یافته و باید به گونه‌ای باشد که نیاز به انتقال بیماران این شهر به شهرهای اطرف نباشد

وی با اشاره به اینکه با کمبود پزشک در کشور مواجه هستیم گفت: در حالی که باید سالانه ۳ هزار و ۵۰۰ فارغ‌التحصیل پزشکی داشته باشیم متأسفانه در سال قبل ۲ هزار و ۲۰۰ پزشک از دانشگاه‌های کشور فارغ‌التحصیل شده‌اند.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد تا با حضور چند پزشک تخصصی در حوزه بیهوشی و جراحی بخشی از مشکلات بیمارستان شهدای آبیک در آینده‌ای نزدیک رفع شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز