۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۷
مطالعات نشان می دهد؛
تحقیقات جدید نشان می‌دهد بیماران نارسایی قلبی که واکسن کووید۱۹ نزده اند، در صورت ابتلا به این بیماری سه برابر بیشتر از افرادی که به طور کامل واکسینه شده‌اند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.
کد خبر: ۸۰۸
خطر سه برابری مرگ کرونایی در افراد واکسینه نشده دچار نارسایی قلبی

به گزارش سرطان نیوز به نقل از هلث دی نیوز، این یافته‌ها بسیار مهم هستند زیرا بسیاری از بیماران نارسایی قلبی به دلیل نگرانی در مورد احتمال التهاب عضله قلب (میوکاردیت) تمایلی به دریافت واکسن کووید ۱۹ ندارند.

 

محققان این مطالعه خاطرنشان کردند، در حالی که میوکاردیت یک عارضه جانبی نادر برخی واکسن‌های کووید ۱۹ است، اما عارضه شایع‌تر کووید ۱۹ است.

 

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۷۰۰۰ بیمار نارسایی قلبی را تجزیه و تحلیل کردند.

 

از این بیماران، ۳۱٪ با دو دوز کاملاً واکسینه شده بودند، تقریباً ۱۵٪ علاوه بر دو دوز واکسن، یک تقویت کننده هم دریافت کرده بودند، ۹٪ فقط با یک دوز واکسینه شده بودند و ۴۵٪ واکسینه نشده بودند.

 

در مقایسه با بیماران کاملاً واکسینه شده یا همراه با دریافت دوز تقویتی، بیماران واکسینه نشده و نیمه واکسینه شده ۱۵ درصد بیشتر در صورت ابتلاء به ویروس کرونا در بیمارستان بستری می‌شوند، که تقریباً دو برابر بیشتر احتمال دارد در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شوند و تقریباً سه برابر بیشتر احتمال دارد که فوت کنند.

 

دکتر «آنورادا لالا»، مدیر بخش قلب دانشکده پزشکی ایکان نیویورک، گفت: «من این مطالعه را انجام دادم زیرا بیماران نارسایی قلبی ما اغلب پس از شنیدن گزارش‌هایی از میوکاردیت مرتبط با واکسن، ترس از دریافت واکسن کووید ۱۹ دارند که می‌تواند باعث مشکل قلبی دیگری برای آنها شود.»

 

وی در ادامه افزود: «داشتن داده‌های خاص که نشان می‌دهد بیماران مبتلا به نارسایی قلبی که دوز کامل واکسن‌های خود را تزریق نکرده‌اند، در معرض خطر مرگ و میر، بستری در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) و بستری عمومی هستند برای تصمیم گیری در مورد واکسن زدن مفید است.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز