۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۰
نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که واکسن‌های کووید-۱۹ هیچ تاثیری بر باروری و نتایج آن ندارد.
کد خبر: ۶۸۴

به گزارش سرطان نیوز، محققان پس از انجام بررسی‌های لازم به این نتیجه رسیدند که واکسن‌های کرونا مبتنی بر فناوری mRNA موجود برای زنان باردار و افرادی که قصد باردار شدن دارند بی‌خطر و ایمن است. بررسی نمونه‌های خون گرفته شده از زنان واکسینه شده و واکسینه نشده نشان می‌دهد سطوح یکسانی از آنتی‌بادی‌های ضد سینسیتین -یک در هر دو گروه وجود دارد.

دیگر نگرانی رایج مرتبط با واکسن در رابطه با بارداری، بروز اختلالات مادرزادی است؛ محققان در این زمینه نیز مطالعات لازم را انجام دادند و دوز زیادی از واکسن‌های mRNA را به موش‌های باردار تزریق کردند؛ سپس سلامت مادر و جنین را بررسی کردند. هیچ عارضه جانبی منفی در سلامتی موش‌های باردار مشاهده نشد. جنین‌های آن‌ها نیز هیچ نقص فیزیکی یا محدودیت‌های غیرعادی حین رشد را تجربه نکردند.


بیشتر بخوانید:

واکسن کووید ۱۹ در بارداری خطر نقص مادرزادی را افزایش نمی دهد



به گفته محققان هم زنان باردار و هم افرادی که قصد دارند در آینده باردار شوند نباید نگران تزریق واکسن کرونا باشند، زیرا هیچ مدرکی مبنی بر اینکه واکسن کرونا بارداری را پیچیده می‌کند، وجود ندارد. زنان باردار واکسینه نشده بیشتر از زنان باردار واکسینه شده در معرض نوع شدید بیماری کووید -۱۹، بستری شدن در بیمارستان و مرگ‌ومیر ناشی از آن قرار دارند.

نتایج این مطالعه در مجله PLoS Biology منتشر شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز