۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۱
مدیرکل دفتر هماهنگی و دانش معاونت علمی اعلام کرد که این سازمان فقط در حوزه حمایت از دانش بنیانی‌ها نقش دارد.
کد خبر: ۶۸۲

به گزارش سرطان نیوز، عبدالرضا مجد الدین درباره بدهی به شرکت‌های دانش بنیان گفت: معاونت علمی اصلا خریدار محصولات دانش بنیان نیست و طلب شرکت‌های دانش بنیانی مانند شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی از وزارت بهداشت است که خریدار محصولات آن‌ها است.


بیشتر بخوانید:

تولیدات داخلی تجهیزات پزشکی، پاسخگوی ۷٠ درصد نیاز کشور



به گفته مدیر کل دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار معاونت علمی این سازمان در ابتدای کار با اهدای تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیانی از آن‌ها حمایت می‌کند و در بخش صادرات و تجاری سازی محصول یاری می‌رساند.

پیش‌تر اعلام شده بود که تولید کنندگان دانش بنیانی در مجموع طلبی ۳ هزار میلیاردی از خریدار‌های خود دارند و محصولات آن‌ها به صورت نسیه خریداری شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز