۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۲
تزریق درون وریدی چند روزه لیدوکائین بی حس کننده برای بیمارانی که با میگرن‌های غیر قابل درمان روزانه دست و پنجه نرم می‌کنند، موجب کاهش درد می‌شود.
کد خبر: ۶۳۰

به گزارش سرطان نیوز، این نتیجه مطالعه جدیدی است که اثربخشی درمان تزریق لیدوکائین را مورد بررسی قرار داد؛ درمانی که نیاز به بستری شدن در بیمارستان به عنوان ابزاری برای رسیدگی به "میگرن مزمن مقاوم" (rCM) دارد.

تشخیص rCM به این معنی است که بیماران حداقل به مدت شش ماه حداقل ۸ بار در ماه دچار میگرن شده‌اند. بدون این که به درمان‌های استاندارد و استراتژی‌های پیشگیری پاسخ دهند.

درمان‌های خط اول شامل مُسکن‌های استاندارد درد و مسدود کننده‌های بتا، کورتیکواستروئیدها، دارو‌های ضد افسردگی، ضد تشنج، مسدود کننده‌های کلسیم، تزریق بوتاکس و یا تحریک الکتریکی غیر تهاجمی هستند.

او گفت: یافته‌ها نشان می‌دهند که بیماران مبتلا به میگرن مزمن حدود یک ماه پس از درمان بیمارستانی با دارو‌های IV از جمله لیدوکائین، تسکین درد را تجربه کرده اند.

بالغ بر ۶۰۰ بیمار بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ برای درمان تزریق لیدوکائین، معمولاً برای پنج تا هفت روز، در بیمارستان فیلادلفیا بستری شده بودند.

قبل از درمان، بیماران حدود ۲۷ روز از هر ۳۰ روز سردرد‌های متوسط تا شدید را تجربه می‌کردند. هر حمله میگرن حداقل چهار ساعت طول می‌کشید.

بعد از ۲۵ تا ۶۵ روز بعد، بیماران گزارش دادند که به طور متوسط در ۲۳ روز از ۳۰ روز گذشته سردرد داشتند - چهار حمله کمتر از قبل از درمان.

مشخص نیست که لیدوکائین چگونه برای کاهش rCM عمل می‌کند. مکانیسم اثر آن در میگرن ناشناخته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز