۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۷
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی، گفت: مطالبات شرکت های تجهیزات پزشکی از بیمارستان ها ۳۰۰۰ میلیارد تومان است.
کد خبر: ۵۴۵

بدهی ۳۰۰۰ میلیاردی بیمارستان ها به شرکت های تجهیزات پزشکی

به گزارش سرطان نیوز، مجید روحی، در آستانه برگزاری بیست و سومین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی ایران، با عنوان این مطلب که تعداد شرکت‌های تجهیزات پزشکی در دوران کرونا از عدد ۶۰۰ به ۱۰۰۰ شرکت افزایش یافت، افزود: متأسفانه برخی مسئولان فضای لازم را برای رقابت و توسعه کیفی محصولات پزشکی در کشور می‌بندند.

 

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین مشکل شرکت‌های تجهیزت پزشکی و کمبود نقدینگی و مطالبات معوقه دولت است، ادامه داد: شرکت‌های تجهیزات پزشکی در سخت‌ترین شرایط اقتصادی، تجهیزات و ملزومات پزشکی کشور را تأمین کرده اند و هیچ نهاد دولتی حق ندارد در حالی که بودجه و اعتبارات لازم را برای خرید تجهیزات تأمین نکرده، بخشنامه غیرکارشناسی صادر کند.

 

روحی با اشاره به سهم تولید ایران از بازار تجهیزات پزشکی دنیا، گفت: بازار تجهیزات پزشکی ٧.٢ میلیارد دلار است که بخشی با واردات تأمین می‌شود. اگر تولیدکنندگان نبودند، دولت باید ۵ میلیارد دلار ارز برای تأمین نیاز کشور تخصیص می‌داد.

 

وی افزود: ۵ درصد ارز تجهیزات پزشکی به تولید داده شده و مابقی به واردات تعلق دارد و متأسفانه تأمین کنندگان این مشکل را دارند که تجهیزات پزشکی تا ۶ ماه در گمرک در صف ترخیص می‌ماند.

 

روحی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بدهی مراکز درمانی به شرکت‌های تجهیزات پزشکی چقدر است، گفت: ٣ هزار میلیارد تومان مطالبات شرکت‌های تجهیزات پزشکی از مراکز درمانی است و مراکز درمانی به شکل نسیه تجهیزات پزشکی را خریداری می‌کنند که این قبیل رویه‌ها به تولید ضربه می‌زند.


بیشتر بخوانید:

افزایش قیمت کیت های آزمایشگاهی تا ۳۰۰ درصد

دغدغه ما تقویت شبکه های بهداشت در سراسر کشور است

استخدام نیروهای سفارشی در بیمارستان ها


وی ادامه داد: دخالت دولت در قیمت‌گذاری دستوری ضربه به تولید داخل می‌زند. تولیدکنندگان نیاز کشور را تأمین می‌کنند و اداره کل تجهیزات پزشکی اخیراً ابلاغ کرده است که نباید شرکت‌ها پیش پرداخت بگیرند. چرا باید ما کالا را تحویل مراکز درمانی بدهیم و بعد از ٢ تا ٣ سال پول خودمان را دریافت کنیم.

 

مریم قاسمی دبیر انجمن تولید کنندگان و صادر کنندگان تجهیزات پزشکی، با عنوان این مطلب که در دوران شیوع کرونا تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی نیازهای کشور را تأمین کردند و هیچ بحرانی نداشتیم، گفت: تمامی تولیدکنندگان ملزم به رعایت استانداردهای بین المللی هستند و باید با شرکت‌های خارجی رقابت کنیم.

 

وی از رونمایی ۱۰ محصول دانش بنیان در زمان برگزاری نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی خبر داد و افزود: این محصولات در حوزه پزشکی، دندانپزشکی، ملزومات پزشکی، آزمایشگاهی، ارتوپدی و قلب و عروق است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز