۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۷
عوارض جانبیِ خفیف پس از تزریق دُز یادآور واکسن کووید-۱۹ در برخی افراد ممکن است بیشتر از دُزهای معمولی باشد.
کد خبر: ۳۳۴
بروز عوارض خفیف واکسن یادآور کرونا در برخی افراد

به گزارش سرطان نیوز، مصونیت در برابر کووید-۱۹ پس از تزریق دُزهای اولیه واکسن شروع به کاهش می‌کند و تزریق‌ دُزهای یادآور برای حفظ ایمنی ضروری است. در حالیکه دُزهای یادآور واکسن به محافظت از همه افراد در برابر نوع شدید بیماری کمک می‌کند، برخی افراد ممکن است بعد از تزریق دزهای یادآور، عوارض جانبی مشابه علائم بیماری را تجربه کنند.

بر اساس مطالعه جدید، بروز عوارض جانبی «خفیف» و نادر مانند خستگی، ورم غدد لنفاوی و حالت تهوع پس از دریافت دُزهای یادآور واکسن کووید-۱۹ شایع‌تر از دُزهای اولیه است.

عوارض جانبی نادر و با شدت کم که در این مطالعه گزارش شده عبارتند از:

-خستگی

-ورم غدد لنفاوی

-حالت تهوع

-سردرد

-درد مفاصل و عضلات

-اسهال

-تب

-استفراغ

-لرز

مرکز کنترل و پبیشگیری از بیماری های ایالات متحده توصیه می کند که پنج ماه پس از تکمیل سری اولیه واکسیناسیون، تزریق دُز یادآور انجام شود. دومین دُز یادآور را می توان چهار ماه پس از اولین دُز یادآور برای افرادی که واجد شرایط هستند، تجویز کرد.

به گزارش هلث لاین، متخصصان تاکید کردند که علائم پس از تزریق دُز یادآور مشابه علائم کووید-۱۹ است زیرا سیستم ایمنی بدن در تلاش است تا در برابر بیماری ایمنی ایجاد کند. واکنش‌ سیستم ایمنی معمولا نشان می‌دهند که سیستم ایمنی بدن در حال مبارزه با عفونت چه ناشی از خود بیماری و چه به عنوان واکنش به واکسن است.

انتهای پیام/ص
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
پیشنهاد امروز