۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۹
مطالعات نشان می دهد؛
یک مطالعه جدید هشدار می دهد افرادی که از یک دوره طولانی و شدید کووید۱۹ جان سالم به در می برند، از عوارض بیماری در امان نیستند.
کد خبر: ۱۳۲۳۷

به گزارش گروه بهداشت و درمان سرطان نیوز، به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش می‌دهند که دو سوم بیماران مبتلا به کووید شدید هنوز یک سال پس از بیماری خود دارای مشکلات جسمی، روانی و فکری هستند.

دکتر «آنیل ماکام»، محقق ارشد و دانشیار پزشکی در دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «این گزارش بر معضل مداومی که میلیون‌ها بازمانده از شدیدترین و طولانی‌ترین بیماری کووید در سراسر جهان با آن مواجه هستند، تأکید می‌کند.»

برای این گزارش، محققان ۱۵۶ نفر را مورد مطالعه قرار دادند که مبتلا به عفونت‌های کووید به قدری شدید شده بودند که نیاز به انتقال به بیمارستان‌های مراقبت‌های حاد طولانی‌مدت داشتند. میانگین سنی آن‌ها ۶۵ سال بود و اکثر آن‌ها گفتند که قبل از ابتلا به کووید سالم بوده اند.


بیشتر بخوانید


به گفته محققان، بیماران اغلب بقای خود را به عنوان یک "معجزه" توصیف کردند. اما افزودند که بهبودی آن‌ها بسیار بیشتر از حد انتظار طول کشیده بود.

در میان شرکت‌کنندگان، ۶۴ درصد گزارش کردند که یک سال پس از بیماری خود مشکلات سلامتی مداوم، از جمله علائم جسمی (۵۷٪)، تنفسی (۴۹٪)، روانپزشکی (۲۴٪) و شناختی (۱۵٪) داشتند.

نتایج نشان می‌دهد که تقریباً نیمی از آن‌ها (۴۷%) بیش از یک نوع مشکل داشتند و از هر پنج نفر (۱۹%) یک نفر همچنان به اکسیژن مکمل نیاز داشت.

این بیماران همچنین از مشکلات سلامتی ناشی از اقامت طولانی مدت در بیمارستان، از جمله زخم بستر دردناک و آسیب عصبی که استفاده از بازو‌ها یا پا‌های آن‌ها را محدود می‌کرد، شکایت داشتند.

نتایج نشان می‌دهد اگرچه از هر پنج نفر (۷۹٪) چهار نفر گفتند که سلامت کامل خود را به دست نیاورده‌اند، تقریباً همه (۹۹٪) به خانه بازگشته‌اند و از هر پنج نفر (۶۰٪) سه نفر به سر کار بازگشته‌اند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
13:00 - 1403/02/29
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران:
تولید ۳۵۰ هزار واحد پلاسما در دستورکار/فروش پلاسما سلامت بدن را به خطر می‌اندازد
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا پایان امسال ۳۵۰ هزار واحد پلاسما تولید می‌شود، ولی نیاز کشور بیش از این مقدار است و بخش خصوصی به جای فروش پلاسما که ممنوع است، باید پلاسمای بیشتری تولید و از کنار آن از محل درآمدی که به دست می‌آورد، پالایشگاه ایجاد کند.
12:35 - 1403/02/29
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
تحریم «دارو» برخلاف ادعای غرب / حذف ارز تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه است، گفت: در نظر داریم سیاست ارز ترجیحی را به «ارز یارانه‌ای» تغییر دهیم؛ سیاست ما با ارائه ارز یارانه‌ای کنترل قیمت نهایی برای مصرف‌کننده است.
09:23 - 1403/02/29
با شکایت سازمان بازرسی و رای دیوان عدالت اداری انجام شد؛
ابطال یک دستورالعمل غیرقانونی معاون وزارت بهداشت درباره برخورد با تخلف پزشکان
با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری بخش‌هایی از از دستورالعمل ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه/ دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور (ابلاغی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) ابطال شد.
پیشنهاد امروز