۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۰
مطالعات نشان می دهد؛
بیش از ۸۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری مزمن کلیوی مبتلا هستند. این وضعیت یک عامل خطر شناخته شده برای بیماری قلبی است.
کد خبر: ۷۰۰۷
آسیب کلیوی ریسک بیماری قلبی را افزایش می دهد

به گزارش سرطان نیوز، محققان بیمارستان بریگهام و زنان بوستون دریافته اند که انواع مختلف آسیب کلیه با احتمال بیشتر ابتلاء به بیماری قلبی مرتبط است.

بیش از ۸۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری مزمن کلیوی مبتلا هستند، وضعیتی که در نهایت منجر به از دست دادن عملکرد کلیه می‌شود.

افرادی که مبتلا به بیماری کلیوی عروقی، بیماری کلیوی دیابتی، یا شدت بیشتر ضایعات مزمن کلیوی تشخیص داده می‌شوند با افزایش خطر مشکلات قلبی عروقی روبرو هستند.

کلیه‌ها سیستم تصفیه مواد زائد بدن هستند. آنها محصولات جانبی اضافی را از خون و سپس از بدن خارج می‌کنند.

گاهی اوقات ممکن است کلیه‌ها آسیب ببینند یا جریان خون به کلیه‌ها مختل شود. هنگامی که این اتفاق می‌افتد، ممکن است فرد در نهایت به بیماری مزمن کلیوی مبتلا شود.


بیشتر بخوانید

شرایط اهدای بافت و نسوج از کسانی که به مرگ طبیعی از دنیا رفته‌اند، چیست؟


علائم بیماری مزمن کلیه ممکن است شامل موارد زیر باشد:

• فشار خون بالا

• پاها، مچ پا، و یا دست‌های متورم

• خستگی

• کم خونی

• ناتوانی در ادرار کردن یا تکرر ادرار

• ادرار خونی و / یا تیره

• از دست دادن اشتها

• خارش پوست

به گفته دکتر «لئو باکلی»، نویسنده اصلی این مطالعه، «افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی اغلب مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و چاقی هستند که خطر شناخته شده‌ای برای بیماری قلبی است.»

مطالعات گذشته نشان داده است که بیماری مزمن کلیه یک عامل خطر برای برخی از مشکلات قلبی عروقی از جمله بیماری عروق کرونر، فیبریلاسیون دهلیزی، حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید های روز
آخرین اخبار
انتخاب سردبیر
08:25 - 1403/02/04
مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعاتی از پارسال درباره ضرورت یا عدم لزوم ورود واکسن گارداسیل به برنامه واکسیناسیون ملی، گفت: در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد تمام افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم.
پیشنهاد امروز